VIDEO SOCANT. Imaginile pe care toti le-au crezut trucate erau de fapt REALE.”Oare cum de traieste?”

Cand a fost arestat la Miami, pentru ca a vrut sa plateasca o politista sub acoperire sa faca sex cu el, Carlos Rodriguez i-a lasat pe politisti muti de uimire.

Rodriguez nu e un individ obisnuit; o arata si poza facuta in arestul politiei. Ii lipseste o jumatate de cap, dar asta nu l-a impiedicat sa comita o gramada de faradelegi. Este autorul mai multor furturi si recunoaste ca are mari probleme cu alcoolul si consumul de droguri.

Recent, el a vorbit pentru prima data despre accidentul avut la 14 ani, care l-a lasat fara jumatate de cap. Da vina pentru asta pe alcool si droguri.

Carlos Rodriguez si-a pierdut o parte importanta din creier si craniu intr-un accident rutier care l-a proiectat prin parbriz si apoi s-a izbit puternic de asfalt. Doctorii au fost nevoiti sa-l lase practic fara jumatate din cap pentru a-i salva viata.

“Eram drogat si beat. Dar m-am urcat la volan”, povesteste el intr-o inregistrare pe care a postat-o pe internet. Aratandu-si capul la camera, el a mai spus: “Si asta a rezultat. De aceea nu este bine sa bei si sa conduci sau sa te droghezi si sa conduci”.

In ciuda mesajului foarte serios, Rodriguez nu sta departe de narcotice: recunoaste ca inca fumeaza droguri.

Sursa: Daily Mail