VIDEO! Stoichkov a enervat pe toata lumea la primul antrenament pe Ghencea: „V-am dat 3-0! V-am dat 3-0!” COSMARUL pe care romanii nu-l pot uita:


Hristo Stoichkov, cel mai mare nume din istoria fotbalului bulgar, a venit in Romania pentru meciul de prezentare al Stelei impotriva echipei pe care o antreneaza el, Litex.

La antrenamentul pe care l-au avut cei de la Litex, tinut dimineata pentru a evita caldura, Hristo Stoichkov si-a dat seama de unde stie stadionul Ghencea.

„Am amintiri placute de pe acest teren. V-am batut cu 3-0” a spus Stoichkov, referindu-se la meciul dintre Romania si Bulgaria din 1990 din preliminariile pentru CE din 1992.

Atunci, Sirakov si Todorov cu o dubla ne-au invins categoric.

Stoichkov a fost impresionat de Supercupa Romaniei: „Am fost la meci. A fost un meci foarte, foarte bun. Am vazut ca jucatorii n-au avut probleme sa alerge atat asa ca nici Litex nu va avea” a mai spus Stoichkov.

Iata cum aratau echipele atunci:
Romania: Stelea, Dan Petrescu, Ioan Andone, Gica Popescu, Mischa Klein(Sandoi 46), Ioan Sabau, Ionut Lupescu, Gica Hagi, Iosif Rotariu, Marius Lacatus, Florin Raducioiu(Balint 46)

Bulgaria: Mihaylov, Pavel Dochev, Trifon Ivanov, Nikolay Iliev, Zlatko Yankov, Kostandin Yanchev, Hristo Stoichkov, Krasimir Balakov, Nasko Sirakov(Emil Kostadinov 75), Georgi Yordanov (Nikolay Todorov 46)

 

Sursa: Sport.Ro