DRAMA lui Ilie de la Barca a luat sfarsit! A fost aproape sa-si incheie cariera dupa 4 operatii! Ce a spus la revenirea la Barca:


Are 21 de ani, joaca la Barca si toata lumea il stie dupa numele de Ilie! Jucatorul catalan a revenit dupa 1 an de pauza la echipa Barcei!

Noua „achizitie” a celor de la Barcelona B pentru noul sezon este Ilie Sanchez. Jucatorul nascut chiar in Barcelona si-a revenit dupa un an de cosmar – el a suferit nu mai putin de 4 operatii pentru a-si rezolva o grava problema la calcaiul piciorului stang.

„Ma simt euforic. Am terminat sezonul trecut antrenandu-ma cu echipa si chiar am prins cateva minute. Acum sunt foarte fericit si vrea sa muncesc, sa demonstrez ce pot si imi doresc sa ajut echipa sa fie si mai competitiva. Am muncit toata vara” a spus Ilie Sanchez pentru site-ul oficial al clubului.

Ilie a vorbit si despre meciurile clasice impotriva echipei secunde a Realului: „Suntem incantati pentru ca, pana la urma, e vorba de Real Madrid. Trebuie sa luptam cu toti adversarii si asa va fi si impotriva lor. Jucam contra lor in etapa a 2-a si vom trai cu iluzia ca jucam impotriva adversarei istorice” a mai spus Sanchez.

 

Sursa: Sport.Ro