Urlete, înjurături…Cele mai tari gafe scăpate în direct de vedetele autohtone la radio şi la TV. Vi le amintiţi? | VIDEO

Cuvinte grele, urlete sau înjurături greu de reprodus şi, în general, gafe de diverse tipuri. Toate s-au strecurat prin jurnalele de ştiri ale televiziunilor, dar şi la posturile radio, de-a lungul timpului.

Paula Rusu (Ştiri Antena 3) : „Nu am nimic! V-am zis, schimbaţi-mi laptop-ul!!!”

Paula Rusu s-a dovedit a fi cea mai nervoasă prezentatoare TV, cel puţin din câte a lăsat să se observe în direct. Furioasă că nu îi mergea bine laptop-ul, prezentatoare a început să urle să i se aducă un alt aparat. Din păcate, chiar atunci, a reintrat în direct, ţipând: „Nu am nimic! V-am zis, schimbaţi-mi laptop-ul!!!”

Andreea Esca (Ştirile PRO TV): „Se f..tu casca”

Poate cea mai cunoscută gafă din televiziune îi aparţine Andreei Esca. E drept, însă, că gafa nu a fost făcută în direct, ci la machiaj, înainte de startu ştirilor. Un coleg binevoitor, însă, a făcut publică bucata în care ea vorbeşte relaxată cu colegii din regia de emisie: „Hai să facem o probă. Se f..tu casca. Aud emisia în casă”, spune ea.

Prezentator Focus – Prima TV, în direct: „F..i … mă-tii!”

Un prezentator de la Prima TV comite o greşeală memorabilă, din cauza nervilor. Acesta citea, aparent, liniştit, o ştire, când, la un moment dat, s-a bâlbâit. Şi cum nu reuşea să-i dea de cap textului, s-a enervat şi a început să înjure ca la uşa cortului. Ce conta că era în direct?

Alessandra Stoicescu (la Antena 1, pe vremea aceea): „O creştere cu 34 la sulă”

Un etalon de seriozitate şi profesionalism, Alessandra Stoicescu a trecut şi ea prin chinurile unei gafe în direct. Este adevărat, asta se întâmpla în urmă cu mai mulţi ani, dar probabil nu i-a picat tocmai bine nici atunci. „Agenţia va propune o creştere cu 34 la sulă…la sută, a tarifului pentru curentul electric”.

Ilie Dobre (Radio România Actualităţi) – Bâlba secolului şi un final… halucinant

Cea mai importantă figură din a postului naţional de radio a comis-o şi el. Şi cum gafa e direct proporţională cu valoarea, momentul a fost de-a dreptul penibil. Ilie Dobre încerca să citească o ştire „despre handbal”, însă nu a reuşit să o termine pentru că… nu mai înţelegea scrisul. Asta după mai mult încercări şi întreruperi. La final, prezentatatoarea emisiunii a rupt monotonia şi a încercat să facă o glumă. „E o zi cu ghinion, este 13 aprilie… Haideţi să ascultăm cum dansează Mădălina Manole!”, a spus ea.

Flirt, glume şi o repriză puternică de râs, în direct (Ştirile PRO TV Chişinău)

Poate unul dintre cele mai romantice şi haioase momente din istoria televiziunii. Prezentatoarea, Angela Gonţa şi Nicu Timofti, ultimul fiind pregătit să aducă ştirile din sport, au început să flirteze, să glumească şi să râdă în pauza publicitară. Dialogul a fost pigmentat şi cu o poezie, din partea lui: „Atunci când mă priveşti/ Am un stomac cu mii de fluturi,/ Ei dau din aripi aşteptând săruturi/ Si mor pe rând atunci când pleci…”. Problema este că în momentul în care au intrat în direct, cei doi au continuat hârjoana, Nicu Timofti începând să râdă chiar de la prima ştire din sport.

Sursa: Libertatea.Ro