Un politist a fost impuscat de colegii lui, dupa ce a provocat un accident si a incercat sa fuga

Doar cu focuri de arma a putut fi oprit miercuri seara un politist de frontiera din Suceava, care s-a prabusit cu masina intr-o rapa si a vrut apoi sa dispara de la locul accidentului.

Colegii lui de la rutiera l-au somat sa se opreasca, apoi au tras. Un glont l-a nimerit in picior pe barbatul care mirosea, se pare, puternic a alcool.

Incidentul s-a petrecut in apropiere de granita cu Ucraina. Politistul de frontiera, in varsta de 47 de ani, era in timpul liber si isi conducea masina personala, cand, la un moment dat, a pierdut controlul volanului si a cazut intr-o rapa de 10 metri.

Alti soferi care treceau prin zona au sunat la 112 si un echipaj de la Politia Rutiera a venit la fata locului. Agentii l-au ajutat sa iese din autoturism, insa o data ajuns pe piciorele lui, politistul, care se pare ca mirosea si a alcool, a rupt-o la fuga.

In speranta ca se va opri, un agent a tras in aer focuri de avertisment, dar fara nici un rezultat. Apoi a tras in directia fugarului si ultimul glont l-a nimerit in piciorul drept.

Initial, agentii aveau suspiciunea ca barbatul facea contrabanda, asa ca i-au perchezitionat masina. Nu au gasit insa decat lucruri personale si o uniforma de politist.

Omul de 47 de ani este acum cercetat penal pentru ca fugit de oamenii legii si a refuzat recoltarea de probe biologice. Superiorii sai au inceput, la randul lor, o ancheta.

Sursa: Pro TV