Batuta crunt de propria mama. O fetita de numai patru luni a trecut prin chinuri greu de suportat

Caz revoltator la Vaslui: o fetita de 4 luni a ajuns la spital cu piciorul rupt, dupa ce a fost batuta fara mila chiar de catre mama ei.

Fetita mai are si alte probleme de sanatate, spun medicii, pentru ca nu a fost ingrijita.

Femeia care a adus-o pe lume mai are opt copii, care se afla in grija statului din aceleasi motive: acasa erau loviti si tinuti nemancati.

Abia venita pe lume, copila a trecut prin chinuri greu de suportat si pentru un adult. Medicii din Vaslui, care au ingrijit-o, spun ca n-a avut parte de nici un dram de iubire parinteasca.

Mama ei a batut-o crunt si a trantit-o la pamant de mai multe ori pana cand i-a rupt un picior.

O fractura de femur cu deplasare. Are anemie, un rahitism si distrofie de gradul 2. E un copil caruia i s-au aplicat proaste tratamente in sanul familiei”, spune Lelia Croitoru, director medical Spitalul de Urgenta Vaslui.

Biata copila a gasit abia in spital dragostea de care ar fi avut nevoie acasa.

Fetita a fost luata in ingrijire de cei de la Protectia Copilului. Impotriva mamei sale a inceput deja o ancheta. N-ar fi prima.

Femeia de 38 de ani mai are opt copii pe care i-a luat statul, pentru ca nu ii hranea si ii batea.

Dupa ce a parasit-o pe fetita in spital, mama ei a mai dat un singur semn de viata. Dar si acum s-a comportat cu un cinism greu de imaginat in discutia cu personalul medical.

Fetita de patru luni va fi data in plasament maternal, iar asistentii de la Protectia Copilului vor cere instantei decaderea mamei din drepturile parintesti.

In ultimul an, in spitalele din Vaslui si Iasi au fost abandonati aproape 250 de copii.

Sursa: Pro TV