Un copil de doi ani a fost spulberat de tren din vina bunicului său


Un bărbat de 57 de ani şi nepotul lui de numai doi ani şi jumătate au murit pe loc după ce au fost loviţi de un tren. Mecanicul susţine că a dat semnale luminoase de la distanţă dar bărbatul nu a oprit. Poliţiştii au descoperit că acesta avea permisul suspendat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul avea o stână în apropiere şi mergea zilnic să ia laptele. L-a luat cu el şi pe nepotul său. La trecerea la nivel cu calea ferată a observat prea târziu trenul regio Odorhei – Sibiu care se apropia.

Copilul de doi a fost proiectat la o distanţă de 50 de metri, iar maşina în care se aflau a fost târâtă câteva sute de metri pe calea ferată. Coliziunea a fost extrem de violentă şi a fost simţită de călătorii din tren.

Accidentul s-a produs tocmai în ziua în care poliţiştii sibieni au desfăşurat o acţiune de verificare a şoferilor pentru a vedea dacă aceştia respectă regulile de circulaţie la trecerea la nivel cu calea ferată. Alţi patru şoferi au fost sancţionaţi. Doi dintre aceştia se aflau şi sub influenţa băuturilor.

Sursa: Antena 3