TRANSFER MARKET | Atacantii de la Liverpool, vanati de primele doua echipe din Italia! Chelsea si United se bat pentru un mijlocas de la Benfica!

Euro s-a terminat, incepe nebunia pe piata transferurilor. Echipele mai au la dispozitie o luna pentru a-si intari loturile.

Stam cu ochii pe toate publicatiile de sport din Europa, si vorbim aici, la Transfer Market despre cine si unde se duce.

Eu sunt Ion Alexandru, si in fiecare zi va dau ultimele informatii legate de piata transferurilor. Daca aveti vreun pont, sau ati vazut o stire, lasati-o la comentarii si o urcam in articol. Simtiti-va ca acasa 🙂

13:04 Giorgio Chellini va fi indisponibil 40 de zile, dupa accidentarea suferita in finala Campionatului European. Medicii lui Juventus l-au diagnosticat pe Chellini cu ruptura musculara.

12:35 Lucio e jucatorul lui Juventus. Fostul fundas de la Inter Milano a mers in aceasta dimineata la Torino, pentru vizita medicala. Brazilianul in varsta de 34 de ani a semnat un contract pe doi ani si va avea un salariu anual de 2,3 milioane de euro, plus bonusuri. (Gazzetta dello Sport)

12:27 Antonio Di Natale si-a prelungit contractul cu Udinese. Atacantul a semnat o noua intelegere pana in 2014. Din 2004 pana acum, Di Natale a marcat 80 de goluri in tricoul lui Udinese.

12:05 Manchester United si Chelsea il vor pe Axel Witsel, mijlocasul central de la Benfica. Belgianul in varsta de 23 de ani este cotat in acest moment la 14 milioane de euro.

11:48 Si pentru ca vorbim de transferuri, stiti cam care este valoarea lui Chiriches pe „taraba” lui Dumitru Dragomir? 200 de milioane de euro 🙂 DETALII AICI

11:30 Atacantii de la Liverpool, vanati de primele doua echipe din Italia. Mirror scrie ca Andy Carroll se afla in vederile clubului AC Milan pentru un transfer in aceasta vara. De aseamenea, Luis Suarez este o tinta pentru Juventus (Gazzetta dello Sport). Deocamdata nu se vorbeste de bani, discutiile sunt la inceput. Revin cu informatia asta, imediat ce mai apare ceva.

10:45 Villas Boas are un mega buget pentru campania de transferuri din aceasta vara. Peste 100 de milioane de euro. Hulk poate ajunge la Tottenham, anunta The Sun. 

Sursa: Sport.ro