„Te vom executa. O sa mori!”. Ce a patit un copil de 12 ani intr-o sectie de politie


Un baiat de 12 ani, gasit vinovat de uciderea surorii sale de 11 ani, a spus ca a fost fortat sa marturiseasca oribila crima, dupa interogatoriul de groaza la care a fost supus. El sustine, insa, ca este nevinovat.
Politia l-a suspectat pe Thomas Cogdell, acum in varsta de 18 ani, ca si-a strangulat sora, crima petrecandu-se in casa lor din Camden, Arkansas. Cateva ore dupa ce trupul surorii sale a fost descoperit, baiatul a fost in stare de soc, ca numai dupa cateva ore sa marturiseasca crima.
Copilul a petrecut doi ani de inchisoare si a fost eliberat, dupa ce un judecator a stabilit ca a fost anchetat abuziv. In timpul interogatoriului de dupa crima din 2006, baiatul, care a fost un elev eminent, le-a spus politistilor de 36 e ori ca nu are nicio legatura cu crima.
Dupa numai trei ore si jumatate, in mod bizar, Thomas Cogdell a recunoscut fapta. Asta pentru ca politistii l-au amenintat ca daca nu marturiseste, va fi condamnat la moarte. Nestiind ca minorii nu primesc pedeapsa capitala, de frica, baiatul a facut declaratia.

In august 2006, Thomas Cogdell a fost trezit din somn de mama lui, Melody Jones. Impreuna au descoperit-o pe Kaylee Cogdell, de 11 ani, moarta in pat, cu o punga de plastic pe cap. Baiatul a fost cel care a sunat la politie.

El a fost dus la sectie pentru interogatoriu si a fost considerat suspect din prima clipa, desi bunicii au spus ca mama ar fi vinovata. Insa politia a ignorat total aceste declaratii si chiar si cea a mamei, care a spus ca in seara cu pricina a agresat-o pe fiica ei.
crima

Mai mult, Melody Jones este cunoscuta pentru iesirile ei violente, femeia suferind de afectiuni psihice.

In cursul anchetei, de la locul crimei a fost ridicat un set de amprente necunoscute.

In ciuda tuturor probelor care puneau la indoiala vinovatia baiatului, el a fost condamnat totusi pentru crima. A fost eliberat dupa doi ani, insa nu a fost achitat.

1 comment for “„Te vom executa. O sa mori!”. Ce a patit un copil de 12 ani intr-o sectie de politie

  1. 5 decembrie 2012 at 18:19

    VA:F [1.9.7_1111](from 0 votes)De fapt, poeziile nu au fost scrsie pt pisicile lui, ci pentru nepotii lui! Si nu 20 de limbi, doar 10! Oricum, CATS e muzicalul meu favorit si mereu va ramane! Ma bucur k mai sunt fani in Romania![]

Comments are closed.