„Sunt socata si umilita”. Gestul mamei lui Brad Pitt, care a infuriat-o la culme pe Angelina Jolie

Se pare ca lucrurile nu sunt tocmai pe roze intre mama viitorului sot Brad Pitt si frumoasa Angelina Jolie, care si-a iesit din minti cand a auzit ce a facut soacra ei.

Angelina Jolie a fost „umilita” dupa ce Jane, mama lui Brad Pitt, a trimis o scrisoare catre un ziar din Missouri in care condamna mariajele intre persoanele de acelasi sex si posibila realegere a presedintelui Barack Obama.

„Jane nu a vrut niciodata sa vorbeasca despre politica cu Angelina. Stia ca va trezi controverse intre ele si a incercat sa pastreze o relatie cu mama nepotilor ei. Nu s-a gandit ca scrisoarea va starni astfel de comentarii”, a spus o sursa apropiata vedetei.

Angelina Jolie, cunoscuta militanta pentru drepturile homosexualilor, „i-a spus lui Brad sa isi educe mama, insa Brad e prea mamos”, a mai spus sursa.

„Daca Brad nu o va face, Angelina va trebui sa ia atitudine si sa vorbeasca cu Jane despre asta; ca mama a unei celebritati atat de proeminente, nu ar trebui sa scrie scrisori care sa contrazica opiniile fiului ei. Situatia va exploda inevitabil. Brad ii tot spune sa nu mai ia lucrurile acestea in serios, insa atunci cand Angelinei i se pune pata pe ceva, nu ai cum sa o convingi sa renunte”, a mai spus sursa citata de radaronline.com.