Stare de catastrofa ecologica in zona unde s-a scufundat vasul de croaziera Costa Concordia

Guvernul italian a decis, vineri, sa decreteze starea de catastrofa ecologica in apropierea Insulei Giglio din Marea Tireniana, in locul unde s-a scufundat partial vasul de croaziera Costa Concordia, informeaza AFP.

Decizia a fost confirmata de ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Piero Giarda, dupa incheierea sedintei de Guvern.

Decizia consta in faptul ca toate operatiunile legate de acest accident sunt de interes national si necesita asistenta din partea institutiilor nationale„, a explicat ministrul Mediului, Corrado Clini. Cel putin 11 persoane au murit dupa naufragiul vasului de croaziera Costa Concordia, care avea la bord peste 4.200 de persoane.

Aproximativ 20 de persoane sunt date disparute. In rezervoarele navei sunt 2.380 de tone de carburant care risca sa se scurga in mare.

1 comment for “Stare de catastrofa ecologica in zona unde s-a scufundat vasul de croaziera Costa Concordia

  1. 5 decembrie 2012 at 18:48

    May 10th, 2010 at 12:35 pmTRAIASCA REPUBLICA CAPITALISTA RROMANIA !Cu ocazia zilei Victoriei 9 MAI , nu pot alvctea sa urez . In acest comentariu imi exprim intai opinia mea de combatant la cel de-al 2-lea razboi mondial , din zilele lui iunie 1941 si pina in M-tii Tatra in 1945 ,Romani, slaviti ziua de 9 Mai, este ziua xind FIARA NAZISTA a fost infranta de catre Invincibila Armata Rosie eliberatiare, impreuna cu SUA si UK .Pentru noi romanii, Armata Rosie ne-a salvat de la o iminenta exterminare de catre nazisti, planul MARGARET 2 urma sa fie pus in aplicare in 1944 .Deasemenea, Armata Rosie, pt peste 85 % dintre romani, ne-a redat demnitatea umana pierduta timp de secole in fata imbogatitilor, pierduta de cei multi si saraci in fata inavutitilor !Armata Rosie ne-a facut pe 85 % din romani stapani in tara noastra ! NU SCLAVI LA PATRONI ! Sclavii strainilor si imperialistilor !Pamantul , petrolul, padurile, bancile, fabricile, etc, au devenit bunuri ale intregului popor roman !Nu am stiut sa ni le pastram, SECURITATEA ne[a tradat pe intreg poporyl roman si astfel redevenim la mana altora, suntem SCLAVII altora !In 1970 , nivelul de trai din Romania era egal cu cel din Franta m cnf. statisticilor ! In 1973 nivelul de trai din RSR a ajuns la apogeu istoric ! Fara Mafioti, fara Traficanti de fiinte umane, Fara patroni care sa-ti fu….. mortii mamei tale daca nu faci temenele in fata lor, fara smecherii de RRomania, fara insiguranta zilei de maine, fara somaj si fara cersetori !Numai ca anturajul de securisti lingai ai lui Ceausescu, l-au determinat pe incultul conducator, sa implementeze Revolutia culturala proletara a lui MAO , ce incepuse in China in aprilie 1966 ,Astfel, yteptat treptat, Romania s-a desprins de socialosmul european de sorginte sovieto-germano-franceza , adica invataturile marxiste, adaptate de Lenin si modelate cu sloganurile Revolutiei franceze de la 1789 , Liberte, Fraternite, Egalite si s-a indreptat catre o dictatura MAO-ista asiatica – fanatica ! Singura tara din Europa cu o astfel de dictatura MAO-ista !!Deci va invit sa va reculegeti in memoria eroilor sovietici eliveratori, care ne-au dat bogatiile tarii noua, poporului roman si pe care acum nu le mai avem !Avem in schimb organizatii mafiote, SMECHERII de RROMANIA , COCALARII de cartier, TRAFICANTII de fiinte umane, baieti destepti si matuse ce ne dau mosteniri peste noapte, avem RRomanii ce ne[au dus faima peste hotare ! Respectati memoria Eroilor sovietici eliberatori, iubiti-va Patria voastra Romania si nu fiti induratori cu CORUPTIA !Scriu din Serbia , iar calculatorul are alta rastatura !Prefect de acord cu acest comentariu al d-lui profesor .Voi, cei multi si saraci, ce munceati odinioara in fabricile voastre si acum sinteti sclavi la patroni, ce spuneti ?

Comments are closed.