A scandalizat o tara intreaga, iar politistii l-au eliberat chiar daca aveau DOVADA VIDEO

Un barbat din SUA a fost arestat dupa ce a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin in timp ce urmarea copii si le soptea diverse lucruri obscene.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum barbatul isi tine telefonul langa ureche, cu blitzul aprins – semn ca filma, conform politiei – si cum se plimba prin magazin dupa copii, pentru ca apoi sa se ascunda in spatele raioanelor si sa provoace diferite sunete pentru a le atrage atentia.

Politia nu crede ca Davis a reusit sa convinga vreun copil sa plece cu el, dar precizeaza ca in acest moment investigatia este in desfasurare.

Acest individ este un depravat. In niciun moment nu se teme ca poate fi prins„, a declarat detectivul Felix Mendigutia celor de la CBS Miami.

 

Anchetatorii sustin ca in momentul in care Davis reusea sa atraga atentia copiilor, acestia il observau cum se masturba in spatele unui raion.

In cadrul inregistrarilor audio gasite de politisti in telefonul lui Davis, se pot auzi mai multe pasaje de-a dreptul scandaloase.

Jonathan Davis a fost arestat vineri, insa a fost eliberat la scurt timp, dupa ce i-a fost platita cautiunea stabilita la 50.000 de dolari.

Sursa: Daily Mail