Gigi Becali a pierdut procesul care ar fi trebuit sa-i aduca inapoi 5 milioane de euro

Finantatorul Stelei, George Becali, fluiera a paguba. Dupa doua saptamani de asteptare, a aflat luni ca nu va primi inapoi 5 milioane de euro, bani pe care i-a platit acum 6 ani pentru aproape 30 de hectare de teren in interiorul Academiei de Politie.

Desi afacerea s-a dovedit o paguba pentru Becali, judecatorii au refuzat sa-i oblige partenerul de tranzactie sa-i restituie uriasa suma.

George Becali e foc de suparare. Nu ii vine sa creada ca a pierdut la Tribunal procesul care ar fi trebuit sa ii aduca inapoi in conturi 5 milioane de euro, poate chiar sase, daca instanta i-ar fi acceptat si dobanda.

In 2006, Becali a cumparat cu acesti bani, de la un bucurestean, dreptul de a revendica in justitie aproximativ 30 de hectare de teren in incinta Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, din Baneasa. Primise nu doar speranta ca va face o super-afacere, ci si un teanc de documente care l-au facut sa creada ca vanzatorul este cel caruia i se cuvine pretinsul teren.

George Becali isi va trimite avocatii sa conteste sentinta la Curtea de Apel. Si vrea sa mearga personal al Directia Nationala Anticoruptie, ca sa ii reclame pe cei care l-ar fi tras pe sfoara.

Sursa: Pro TV