Fiul Elodiei Ghinescu cu Cristian Cioaca va fi reprezentat in procesul intentat de familia mamei

In procesele dintre Cristian Cioaca si rudele fostei sale sotii, Elodia Ghinescu, apare un nume nou: Patrick Cioaca, fiul celor doi, in varsta de 7 ani.

Are si el drepturi cand vine vorba de bunurile ramase de pe urma mamei sale, asa ca vocea lui trebuie sa se faca auzita in instanta.

Dar numirea unui curator care sa il reprezinte in fata magistratilor a fost deocamdata motiv de amanare a procesului de furt intre soti, desfasurat joi la Curtea de Apel Brasov.

In procesul in care Cioaca este acuzat ca i-a furat fostei sale sotii bunurile personale trebuie sa se auda si vocea mostenitorului ei, Patrick, acum in varsta de 7 ani.

Dar pentru ca este minor, e nevoie de un curator care sa ii reprezinte interesele in instanta. Cioaca le-a propus joi magistratilor ca sora lui sa fie curator. Instanta a respins propunerea, considerand-o absurda atata timp cat curatorul propus este fratele celui acuzat de moartea Elodiei.

Rudele ei sustin ca ar trebui numit un reprezentant fie din randurile lor, fie o terta persoana, care nu are legatura cu familiile Cioaca si Ghinescu.

Pana la urma, instanta din Arges va fi cea care va decide cine o sa-l reprezinte pe Patrick in procesul de furt intre soti.

Acuzat de familia Elodiei ca i-a furat avocatei bunuri in valoare de aproape 700.000 de lei, Cioaca a fost achitat in prima instanta. Acum este pe rol recursul inaintat de procurori si de familia Ghinescu.

Sursa: Pro TV