O femeie a lesinat in spital si timp de 40 de minute, niciun medic sau asistenta nu a ajutat-o

Revolta, disperare si neputinta – toate aceste sentimente il incearca pe un barbat din Alba, care si-a pierdut sotia si ii considera vinovati pe angajatii spitalului TBC din Aiud, care o aveau in grija.

Femeii de 26 de ani i s-a facut rau in toaleta spitalului si nimeni nu s-a gasit sa-i sara in ajutor. Indignat, sotul ei a depus o plangere la Colegiul Medicilor si la Parchet.

Rudele tinerei nu stiu cum s-a imbolnavit femeia de TBC, cert este insa ca in ultimele saptamani, cu o pauza de cateva zile la inceputul lunii mai, ea a stat tot timpul la spitalul din Aiud.

In timpul noptii de joi spre vineri, i s-a facut rau in toaleta, iar colegele ei de salon sustin ca pe la ora 1.00, au gasit-o lesinata. Femeile spun ca timp de 40 de minute, nu au izbutit sa dea de urma vreunei asistente medicale sau a unui medic care sa o ajute pe tanara si s-au chinuit chiar ele sa o resusciteze.

Cand a aparut, in sfarsit, cineva era deja prea tarziu: tanara a murit, iar expertiza medico-legala a aratat ca insuficienta respiratorie a fost cauza decesului.

Sotul ei este convins ca daca un medic ar fi venit la timp, tanara, care a lasat acum orfan un copil de 6 ani, putea fi salvata. El vrea acum ca vinovatii sa plateasca.

Sursa: Pro TV