E OFICIAL: Dinamo – Barcelona se joacă! Dragomir: „Cluburile s-au înţeles, la fel şi televiziunile!” Ce spune despre revenirea lui Chivu şi despre cazul Universităţii Craiova

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a ţinut astăzi o conferinţă de presă în cadrul căreia a anunţat că meciul amical dintre Dinamo şi Barcelona se va disputa, pe data stabilită oficial, respectiv 11 august.

Dragomir crede că acest meci va umple Naţional Arena deoarece este stipulat în contract ca „extratereştrii” să vină la Bucureşti cu toate vedetele. Şeful Ligii a făcut şi o gafă, incluzându-l pe Xabi Alonso în echipa Barcei.

„Până la urmă se joacă, am primit hârtia oficială la Ligă. Cluburile s-au înţeles, la fel şi televiziunile. În contract este prevăzut ca Barcelona să îşi aducă toate vedetele. Sunt convins că vor fi 50.000 de suporteri în tribune şi 50.000 pe lângă stadion. Nu e numai Messi de văzut, sunt şi Iniesta, Xabi Alonso, ăsta a lui Shakira…”, a declarat Dragomir.

După ce Cristi Chivu a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispus să revină la echipa naţională, Dragomir îi face o propunere şi mai puternică: să vină la conducerea Federaţiei Române de Fotbal.

„Am auzit că vrea să vină în conducerea Federaţiei. Îmi place că aud asta, ar fi un lucru extraordinar. Îi recomand să vină să stea 3-4 ani în umbra lui Mircea Sandu, să înveţe această meserie. Nu poate ajunge preşedinte din prima, trebuie să mai înveţe câte ceva şi să fie acceptat şi cei de la UEFA”, a mai precizat Mitică.

În ceea ce o priveşte pe Universitatea Craiova, Dragomir spune că LPF va respecta hotărârea instanţei, oricare ar fi aceia şi că el este dispus să reprimească gruparea olteană chiar în primul eşalon.

„Vom aştepta decizia judecătoarei şi o vom respecta, oricare ar fi ea. Eu chiar o să fac o recomandare ca echipa să fie reprimită în Liga I din sezonul viitor”, a încheiat Dragomir.

 

Sursa : ProSport.ro