Convoiul lui Radu Mazare a provocat o coada de 10 km in Mamaia. Cum s-a petrecut sambata pe litoral

A fost o noapte alba pentru turistii care sunt in acest week-end pe litoral. Seria petrecerilor a inceput inca de la lasarea serii, cu parada carelor alegorice, in care s-au urcat o multime de tinere frumoase, dar si primarul Radu Mazare.

N-au lipsit nici peripetiile – unul dintre care a luat foc si s-a facut scrum, iar traficul din centrul statiunii Mamaia a fost blocat pentru cateva ore, din cauza convoiului.

Asta n-a umbrit insa cheful de distractie al turistilor, care „au descins” apoi in cluburi.

Imbracat ca un sultan si inconjurat de multe tinere costumate in cadane – astfel si-a facut Radu Mazare aparitia aseara, pe faleza din Mamaia, la parada carelor alegorice. A urcat apoi intr-un car, alaturi de dansatoare si un vizitiu turc, si caravana a pornit spre Cazino.

Cele opt care, pline cu fete, nu au trecut neobservate. Zeci de turisti s-au inghesuit sa se fotografieze cu tinerele.

Parada nu a fost insa lipsita de incidente. La un moment dat, un car alegoric a luat foc si a fost nevoie de interventia pompierilor.

Pentru cateva ore, convoiul a blocat circulatia in centrul statiunii Mamaia.

Parada s-a incheiat cu o prezentare de moda, apoi distractia s-a mutat in cluburile din statiune si in studioul Profm din Mamaia.

Petrecerile au tinut pana la rasarit, cand tinerii fie s-au retras la hotel, fie au mers direct pe plaja sa faca o baie in mare.

 

Sursa: Pro TV