Alex Ferguson confirma ca un jucator al sau a plecat la Juventus: „Slava Domnului ca am scapat de el!” Primul jucator care l-a scos rau din sarite:

Managerul lui Manchester United nu este genul care sa-si critice jucatorii – un pusti a reusit insa sa-l enerveze rau de tot.

<br />
	Alex Ferguson confirma ca un jucator al sau a plecat la Juventus: &quot;Slava Domnului ca am scapat de el!&quot; Primul jucator care l-a scos rau din sarite:<br />

Ceea ce se discuta de luni buni a fost confirmat astazi – Paul Pogba pleaca de la Man United si merge la Juventus. Intr-un interviu pentru MUTV, Sir Alex l-a criticat dur pe pustiul de 19 de ani care a fortat plecarea pentru ca nu a jucat decat 7 meciuri in total la United.

„Pogba a semnat cu Juventus acum mult timp din cate stim noi. E putin dezamagitor pentru ca nu ne-a aratat niciun pic de respect. Sa fiu sincer, sunt chiar fericit ca e departe de mine oricum” a spus Ferguson.

Situatia este diferita in ceea ce il priveste pe Ezekiel Fryers, un alt pusti extrem de talentat. Acestuia i-a expirat contractul la finalul lunii trecute insa Alex Ferguson crede ca acesta va ramane la United: „In ceea ce-l priveste pe Fryers, nu stiu ce se intampla. El nu a tinut legatura cu clubul iar agentul lui nu a vorbit nici el cu noi. Nu pot decat sa presupun ca se va intoarce la antrenamente”

 

Sursa: Sport.ro