O adolescentă de 15 ani din Rădăuţi a fost răpită dintr-un parc, sechestrată şi obligată să se prostitueze


O adolescentă de 15 ani din Rădăuţi a primit o pedeapsă cumplită pentru că a fugit de acasă. Fata a fost răpită dintr-un parc, sechestrată şi obligată să se prostitueze.

Una din scenele în care fata era obligată să întreţină relaţii intime cu o altă tânără au fost postate apoi pe internet.

Fata se afla în parcul din centrul oraşului când a fost acostată de cei 4 bărbaţi. Indivizii au dus-o cu forţa într-o casă de la marginea oraşului unde au obligat-o să se prostitueze şi să întreţină relaţii sexuale cu tânăra în vârstă de 30 de ani.

Imaginile postate pe internet au ajuns în mâinile poliţiştilor care au reuşit să-i identifice pe protagonişti.

Acum, cei 4 bărbaţi şi tânăra care apare în filmulet sunt cercetaţi pentru pornografie infantilă, viol şi trafic de minori.

Sursa Antena3

1 comment for “O adolescentă de 15 ani din Rădăuţi a fost răpită dintr-un parc, sechestrată şi obligată să se prostitueze

  1. geta
    18 mai 2012 at 14:21

    Daca tanara de 30 de ani a fost asa dornica de sex de ce s-a anjosit an halu asta cu o copila de 15 ani? cand acea copila putea fi a ei .Nu stiu pana unde le duce mintea de ajung sa recurga la asemenea tampenii.Daca tot era cu cei 4 barbati de ce nu a facuto cu ei ? Cei care procedeaza an acest fel trebuie pedepsiti cu pedeapsa maxima si ar trebui dati la tv. informata mas media sa se stie ca sant pedofili ,iar toti cei care ai cunosc sa ai ia la paruiala . Dar ce ar zice daca cineva ar proceda la fel si cu copii lor le-ar conveni?Eu nu cred ca le-ar fi bine sa stie ca a lor copii sant bataia de joc al altor idioti.

Comments are closed.