11 oameni au fost raniti, dupa ce doua microbuze s-au tamponat pe un drum din Ilfov


11 oameni au ajuns joi la spitalele din Bucuresti, din cauza inconstientei a doi soferi de microbuz. Unul a intrat intr-o depasire riscanta, iar celalalt si-a supraincarcat masina cu oameni.
Cele doua s-au ciocnit pe un drum din Ilfov, acoperit complet cu gheata. Printre raniti se numara si o gravida, dar si cativa copii de liceu.

Soferii recunosc ca au pus in pericol cu buna stiinta vietile a mai bine de 40 de oameni.

Comisar sef Silviu Rusen, seful Politiei Rutiere Ilfov: „Unul dintre microbuze nu are cauciucuri bune, soferul va fi sanctionat. Sanctiune va primi si administratorul drumului, pentru ca nu l-a curatat”.

11 oameni au ajuns la spitalele de urgenta din Capitala. Sapte dintre ei sunt in grija medicilor de la Sfantul Pantelimon.

Sunt de notorietate conditiile groaznice in care soferii de microbuz isi transporta pasagerii. Pe langa faptul ca ii inghesuie ca vitele in masini, conduc si ca la raliu.

Politistii i-au oprit de multe ori in trafic si i-au amendat, dar nu au reusit sa schimbe prea mult situatia. Poate ca o legislatie mai aspra atat in privinta sanctiunilor, cat si a modului de acordare a licentelor, ar proteja mai mult calatorii.

Sursa: Pro TV