Horoscopul lunii septembrie 2012. Ce ne rezerva astrele la inceput de toamna

Horoscopul lunii septembrie 2012. Ce ne rezerva astrele la inceput de toamna

Iata horoscopul lunii septembrie 2012 si ce aduc astrele la acest inceput de toamna:
Berbec
Domeniul muncii este cel mai solicitat în această lună. Dialogurile colegiale sunt frecvente şi de cele mai multe ori se vor folosi tonul ridicat şi cuvintele radicale. În preajma zilei de 16 septembrie se poate vorbi de începerea unei etape noi la serviciu. Ori îţi găseşti alt loc de muncă, ori la cel actual condiţiile se vor schimba. Sănătatea este vulnerabilă în special pe segmentele aparatului digestiv, aşa încât fii atent la semnalele organismului. Se recomandă consult medical de specialitate, o alimentaţie echilibrată şi multă mişcare în aer liber. Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi se vor reconfigura, deoarece pot apărea diverse neplăceri din partea acestora. Bârfele, reproşurile, acuzaţiile mai mult sau mai puţin fondate vor fi la ordinea zilei. Ar fi bine să fii cât mai discret şi să exersezi mai mult lecţia tăcerii. Procesele gândirii, comunicării şi învăţării sunt viciate. Dacă eşti nevoit să participi la cursuri de formare sau la examene şi probe, reţine că a doua parte a lunii este nepotrivită acestor demersuri. Relaţiile parteneriale devin agreabile din 17 septembrie. Se întrezăresc contracte şi parteneriate avantajoase, dar care implică multă muncă şi responsabilitate. Capitolul financiar se deblochează după 12 ale lunii, însă deocamdată îţi vor fi favorizate câştigurile din munca proprie. Pot apărea premizele unei moşteniri sau unui partaj specific separării de un partener de viaţă sau de afaceri.

Taur
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii te vor solicita în mod special luna aceasta. Sunt favorizate dialogurile cu cei dragi, activităţile distractive, hobby-urile şi aventurile. Fii prudent şi evită relaţiile frivole şi periculoase. Aspectul de Lună nouă ce se va forma în Fecioară în ziua de 16 septembrie îţi poate aduce o relaţie de iubire nouă sau te poţi apropia mai mult de o persoană dragă din anturajul tău. Poate fi vorba şi de apariţia unui copil prin preajmă. La serviciu, atmosfera se va destinde în a doua parte a lunii. Activităţile cotidiene le vei desfăşura mai uşor, iar colegii te vor susţine cu brio. Dar alternează orele de muncă cu cele de odihnă, deoarece organismul îţi este prea solicitat şi de aici pot apărea diverse afecţiuni legate de aparatul uro-genital şi cap. Şi acasă se întrezăresc aspecte plăcute şi relaţii armonioase cu membrii familiei. Treburile casnice le vei face cu plăcere, iar reamenajările de decor vor fi frecvente. Poţi achiziţiona obiecte decorative sau chiar te poţi gândi la o nouă locuinţă. Capitolul financiar devine tensionat începând cu 12 ale lunii. Este vorba despre banii câştigaţi din munca proprie, bani care ori îţi vor veni rar şi vor fi puţini, ori va trebui să faci cheltuieli greu de prevăzut. Colaborările şi relaţia cu partenerul de viaţă şi cei de afaceri vor continua în nota dinamică, existând posibilităţi mari de rupere. Fii prudent, ocupă-te strict de treburile tale şi ai mai multă grijă de sufletul tău.

Gemeni
Relaţiile cu familia, casa, patrimoniul familial şi relaţiile cu prietenii sunt temele principale din această lună. Până pe 16 ale lunii comunicarea cu cei dragi este agreabilă şi foarte uşor se poate cădea la pace pe orice subiect. Poţi achiziţiona cu succes obiecte decorative valoroase, o casă sau un teren. Verifică atent toate detaliile şi evită să îţi divulgi secretele şi intenţiile faţă de persoane puţin cunoscute. Pe cât este de cald şi bine acasă, pe atât de disonant se anunţă domeniul profesional. Relaţiile colegiale sunt conflictuale, iar şefii nu prea îţi ţin partea. De reţinut că sunt multe necunoscute şi deziluzii vizavi de statutul tău social. Fii prudent cum apari în faţa lumii şi menţine relaţii simple, amiabile, cu superiorii. Începând cu 13 septembrie, starea de spirit va cunoaşte multe suişuri şi coborâşuri. Urmează o perioadă de câteva luni în care astrele îţi vor răscoli mult sufletul şi relaţiile cu tot ce te înconjoară. Provocarea constă în a-ţi scoate la iveală temerile profunde şi de a le depăşi. Corpul fizic poate suferi transformări, începând cu dietele, dar se poate ajunge şi la răniri sau afecţiuni ale aparatului uro-genital sau respirator. Mergi la controale medicale regulate şi organizează-ţi timpul asfel încât să te odihneşti suficient. Potrivite sunt cursurile de dezvoltare personală, dialogurile cu specialişti de terapii complementare, dar şi cele cu psihologi. În a doua parte a lunii se detensionează relaţiile cu persoana iubită sau, funcţie de caz, cele cu copiii. La finele lunii, relaţiile cu prietenii se vor reconfigura. Un protector important se poate retrage definitiv din viaţa ta.

Rac
Relaţiile cu cei apropiaţi vor căpăta valenţe noi, începând cu această lună. Până pe 20 septembrie, gândirea şi comunicarea îţi sunt bine susţinute şi vei fi o reală încântare pentru auditoriu. Vin oameni noi în viaţa ta, deosebiţi, care vor să îţi fie alături şi care vor să înveţe din experienţa ta de viaţă. Începând cu 13 septembrie se pot accentua afecţiuni legate de aparatul respirator, braţe, mâini şi secundar ficat. Mai ales dacă există predispoziţii ereditare fii prudent, mergi regulat la consultaţii de specialitate şi îngrijeşte-te mai mult. La serviciu se pot contura umbrele unor conflicte greu de estimat şi ţinut în frâu. Cu toată că aparenţele sunt liniştite şi armonioase în domeniul profesional, reţine că sunt doar aparenţe. Este nevoie să îţi schimbi conduita vizavi de colegi, şefi, subalterni şi activitatea desfăşurată în sfera muncii. Fii cât mai discret, rezolvă-ţi îndatoririle corect şi la timp şi bazează-te doar pe forţele tale. În a doua parte a lunii se îmbunătăţesc relaţiile cu membrii familiei. Vei avea spor în treburile casnice, iar cei dragi te vor susţine din plin. Te poţi gândi la reparaţii capitale în spaţiul de locuit sau la achiziţionarea unei case noi sau a a unui teren. Capitolul financiar cunoaşte influenţe bune, aşa încât îţi vor veni bani şi bunuri când te aştepţi mai puţin, dar când nevoia este mai mare. Evită cheltuielile nefondate, împrumuturile bancare sau investiţiile în afaceri. Achită-ţi la timp facturile şi datoriile.

Leu
Din 6 septembrie Venus îţi tranzitează semnul, aşa încât se anunţă o perioadă deosebită în care trăsăturile tale regale vor fi la cote mari. Vei străluci în anturaj, iar relaţiile cu ceilalţi se vor îmbunătăţi. Dar ai grijă să îţi menţii în frâu egoismul şi egocentrismul. Cu finanţele se pare că stai bine, în special cu finanţele câştigate din munca proprie. Până pe 16 septembrie este o perioadă minunată la capitolul bani, dar fii prudent şi pune ceva deoparte. Se anunţă o etapă nouă în activitatea desfăşurată la un loc de muncă şi de aici se pot schimba radical condiţiile de salarizare şi cele de muncă. Relaţiile cu şefii cunosc turnuri deosebite, se ameliorează şi vei fi văzut cu alţi ochi. În a doua parte a lunii îţi sunt favorizate călătoriile pe distanţe scurte. Îţi poţi planifica excursii de agrement, dar şi călătorii în scopuri profesionale. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a-ţi îmbunătăţi bagajul de cunoştinţe şi pentru a învăţa noi lucruri despre lume şi viaţă. Relaţiile cu străinătatea sunt deficitare şi chiar unele se pot rupe definitiv. În familie se menţine climatul tensionat. Fii atent la relaţiile cu cei dragi, pentru că izul scandalului predomină. Instalaţiile de apă din spaţiul locuibil pot suferi avarii greu de remediat. Verifică atent starea lucrurilor din casă şi repară în timp util totul. Vor apărea răsturnări de situaţie în relaţiile cu prietenii. În aparenţă vei avea în preajmă multe persoane prietenoase, dar reţine că doar în aparenţă. Se recomandă prudenţă şi vizavi de protectori, care îţi vor favoriza o situaţie, dar vor strica multe altele.

Fecioara
În prima jumătate a lunii, astrele te favorizează din plin. Soarele îţi conferă strălucire, Mercur spirit de observaţie accentuat, dar şi puterea de a lua decizii înţelepte. Evită critica excesivă şi vorbele fără acoperire. În preajma datei de 16 septembrie se formează aspectul de Lună nouă în zodia ta, oferindu-ţi şansa începerii unei etape noi. Este un moment bun pentru a te îngriji mai mult şi pentru a-ţi schimba raporturile cu ceilalţi. Relaţiile parteneriale sunt tensionate şi cu greu se pot desluşi. Ar fi indicat să renunţi la colaborările neprofitabile şi la partenerii neserioşi. Domeniul profesional va căpăta influxuri astrale deosebite, fiind vorba despre o tensionare a relaţiilor cu şefii sau cu persoanele cu autoritate. De acum încolo, timp de opt luni de zile se recomandă multă prudenţă în relaţiile sociale. Fii atent cum te prezinţi în lume, deoarece foarte uşor se pot isca scandaluri ce vor duce la pierderea reputaţiei. Ţi se pot propune funcţii de răspundere, dar cugetă pe îndelete la ce ai de făcut. Răsturnările de situaţie la serviciu vor fi frecvente şi greu de remediat. Din umbră se conturează o protecţie deosebită. Sănătatea inimii şi a aparatului circulator este vulnerabilă pe tot parcursul lunii. La cel mai mic semnal al organismului consultă un specialist. După 17 septembrie, capitolul financiar se îmbunătăţeşte vizibil. Din munca proprie vei obţine bani ceva mai uşor, însă nu spera la ajutorul altora.

Balanta
Discreţia şi interiorizarea sunt atributele tale principale în prima parte a lunii. Este o perioadă favorabilă dialogului cu propria-ţi fiinţă şi remedierii direcţiilor greşite de viaţă. Analizează pe îndelete ce se petrece în jurul tău. Domeniul muncii şi al relaţiilor parteneriale necesită revigorări. Aici se petrec lucruri greu de înţeles şi de controlat. Recomandabil este să îţi îndeplineşti treburile corect, la timp şi numai pe baza eforturilor tale. Unele parteneriate se pot rupe definitv, mai ales la finalul lunii. Tensiunile de la serviciu se menţin pe tot parcursul lunii, iar susţinerea şefilor o ai până pe 5 septembrie. Problemele legate de aparatul digestiv şi de picioare se accentuează. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 15 – 17 septembrie, pe cât posibil. Există un risc crescut de erori vizavi de diagnostic şi tratament. Odihneşte-te suficient, nu te implica în problemele altora şi plimbă-te mai mult în aer liber. Relaţiile cu prietenii vor cunoaşte turnuri interesante. Sunt favorizate întâlnirile şi dialogurile cu aceştia, în special cu femeile. Pot apărea protectori noi şi de bună calitate. În familie se îmbunătăţesc relaţiile, mai ales după 18 septembrie. În a doua parte a lunii, Soarele se va muta în zodia ta, luminându-ţi sufletul. Este o perioadă bună pentru îngrijiri corporale, pentru diete, dar şi pentru schimbări vizavi de relaţiile cu ceilalţi. Relaţiile cu străinătatea se tensionează pentru aproximativ opt luni de zile de acum încolo. Fii prudent dacă eşti nevoit să călătoreşti sau dacă trebuie să parcurgi diferite forme de şcolarizare.

Scorpion
Tu eşti în vervă pentru tot parcursul lunii, datorită susţinerii pe care o primeşti de la Marte. Cheful de a te ocupa de tot şi toate îi poate deranja pe cei din jur. Atenţie că foarte uşor îţi poate sări muştarul din lucruri mărunte şi fără valoare. Temperează-ţi stările interioare, deoarece poţi strica relaţii bune, iar imaginea ta în ochii celorlalţi poate avea de suferit. Relaţiile cu prietenii sunt luminate de razele Soarelui. Multe persoane te susţin, iar sfaturile şi soluţiile oferite de aceştia te pot ajuta să depăşeşti cu brio situaţiile cu care te confunţi în prezent. Se întrezăresc oameni noi în preajma ta, care chiar vor să te ajute şi vor rămâne destul de mult timp lângă tine. În a doua parte a lunii, starea ta de spirit se modifică. Sufletul tău va avea nevoie de singurătate, retragere din centrul atenţiei lumii şi odihnă multă. Unele afecţiuni legate de aparatul urinar şi cap se pot accentua. Evită eforturile prea mari şi foloseşte tratamente naturiste. Capitolul financiar va începe să primească influxuri astrale deosebite, însă nu prea de bun augur. Este vorba despre banii şi bunurile unui partener de viaţă sau de afaceri. Pe de o parte îţi vor veni bani, însă pe de altă parte vei fi nevoit să oferi totul înapoi cu dobândă. Pe cât posibil evită împrumuturile sau asocierile în afaceri. Venitul unui partener se poate diminua, situaţia moştenirilor poate lua o turnură nefavorabilă, iar în cazul unui partaj va fi mult de furcă. Indicat este să te ocupi atent, constant şi în taină de finanţele tale şi de bunurile agonisite. Cheltuie strictul necesar.

Sagetator
Domeniul profesional, reputaţia şi statutul social sunt temele principale ale acestei luni. Mai ales în prima jumătate a lunii ai şanse mari să îţi îmbunătăţeşti imaginea personală şi să îţi consolidezi poziţia la serviciu. Şefii te susţin şi îţi pot oferi un post de conducere sau noi responsabilităţi. Comunicarea în public îţi este bine aspectată, aşa încât susţine-ţi opiniile ferm, direct şi la obiect. Pe de altă parte reţine că vei fi în lumina reflectoarelor doar până pe 20 ale lunii; după aceea se va lăsa cortina pe acest domeniu de viaţă şi activitate. Începând cu 13 septembrie se recomandă multă şi îndelungă prudenţă în relaţiile parteneriale, colaborări şi activităţi desfăşurate în comun cu alţii. Pot ieşi la iveală situaţii neplăcute, minciuni, fraude în documente, cu multe şi mărunte repercusiuni pentru viaţa ta. Pe de o parte vine către tine o avalanşă de propuneri de colaborare, dar fiecare conţine o hibă. Ori este vorba de multă muncă, ori de bani puţini, ori de asumarea unor îndatoriri greu şi periculos de dus până la capăt. Există multă conflicte ascunse în sfera muncii. Fii atent la cei din preajma ta şi ţi-ar prinde bine mai multă discreţie în fapte şi vorbe. Sănătatea aparatului uro-genital este în continuare sub dinamismul planetei Marte, de aceea mergi la controale regulate şi odihneşte-te mai mult. A doua jumătate a lunii este favorabilă întâlnirilor şi dialogurilor cu prietenii. Persoane mai în vârstă sau cu multă experienţă de viaţă îţi pot veni în ajutor cu sfaturi, idei sau soluţii viabile. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la cele cu copiii! Acestea stau pe un bulgăre de dinamită, care va exploda la finele lunii!

Capricorn
Relaţiile cu străinătatea, cursurile de lungă durată şi filozofia ta de viaţă sunt impulsionate de astre în mod deosebit, mai ales până pe 17 septembrie. Ai putea pleca într-o călătorie peste mări şi ţări sau poţi face cu succes demersurile necesare în acest sens. Comunicarea cu cei aflaţi departe de tine este bine susţinută şi de bun augur. Dacă ai de susţinut examene, probe sau interviuri specifice domeniului profesional, încearcă să le susţii şi te pregăteşti asiduu până pe 16 septembrie. A doua jumătate a lunii este potrivită pentru relaţiile cu şefii şi pentru consolidarea statutului social. Îţi poţi îmbunătăţi imaginea în ochii celorlalţi prin explicaţii pertinente. S-ar putea să ţi se ofere noi responsabilităţi în sfera muncii, dar va trebui să te gândeşti bine dacă le vei putea rezolva corect şi la timp. Relaţiile cu prietenii şi protectorii sunt tensionate şi cu greu se poate cădea la pace pe vreun subiect. Multe relaţii se vor destrăma definitv. Relaţiile parteneriale se îmbunătăţesc, dar depinde de tine cum te vei raporta la ele. Atenţie că în aceste relaţii va interveni o emotivitate destul de mare. Evită implicarea în treburile şi problemele celorlalţi şi îndreaptă-ţi mai mult eforturile către propria ta persoană. La serviciu se vor contura relaţii precare. Colegii te vor susţine în aparenţă, dar reţine că doar în aparenţă. Pe de o parte vor veni oportunităţi benefice, însă pe de alta temerile vor fi pe măsură. Verifică atent toate detaliile specifice angajării sau concedierii de la un loc de muncă. Sănătatea devine vulnerabilă pe segmentele aparatului respirator.

Varsator
Capitolul financiar îţi va solicita din plin atenţia şi eforturile în această lună. Este vorba despre banii şi bunurile comune cu alţii sau despre moşteniri. Îţi sunt favorizate împrumuturile, investiţiile, dar atenţie că doar cele pe termen scurt. Bani obţinuţi din munca proprie nu prea ai, de aceea fii prudent şi evită speculaţiile de orice fel. Pentru alţii vor intra în discuţie moştenirile sau partajele specifice unui divorţ. Relaţiile cu şefii sau autorităţile sunt tensionate, existând riscul declanşării unor conflicte publice greu de remediat şi controlat. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii se reconfigurează, însă vor ieşi la iveală tot felul de temeri şi neplăceri. Senzaţia că cei dragi şuşotesc în spatele tău va fi pregnantă. Recomandabil este să fii deschis şi să asculţi ceea ce au de zis ceilalţi. O relaţie de iubire mai veche se poate sfârşi definitiv, chiar dacă nu luna aceasta, în următoarele se va contura clar finalul. Bine ar fi ca de acum încolo, pentru câteva luni de zile să te ocupi de hobby-urile tale sau de artă. Relaţiile parteneriale vor primi influxurile bune ale planetei Venus. Se vor crea contexte agreabile între colaboratori sau poţi primi oferte noi de implicare în activităţi comune cu alţii. În a doua jumătate a lunii îţi sunt favorizate dialogurile cu persoane aflate în străinătate sau demersurile legate de călătorii îndepărtate. Alţi nativi vor avea spor şi succes la şcoală, examene sau interviuri necesare obţinerii unui loc de muncă.

Pesti
Prima jumătate a lunii este favorabilă relaţiei cu partenerul de viaţă şi colaborărilor de orice fel. Unii nativi se pot căsători sau măcar pot obţine o promisiune în acest sens. Pe de altă parte este o perioadă bună de a pune la punct activităţile desfăşurate în comun cu alţii şi de a te implica în parteneriate noi. Relaţiile cu membrii familiei devin tensionate şi de acum încolo, aproximativ nouă luni de zile, pot ieşi la iveală neplăceri şi conflicte vechi între rude. De reţinut că unele te vor afecta destul de serios. Poate fi vorba şi despre un membru al familiei care va avea nevoie de ajutorul tău, în cazul unei probleme de sănătate. Pentru casă şi bunurile patrimoniale se recomandă o verificare atentă a documentelor aferente şi a stării de funcţionare. Instalaţiile de gaze sau de aer condiţionat pot suferi avarii. Relaţiile cu prietenii şi protectorii se îmbunătăţesc din 18 septembrie. Cu toate că nu poate fi vorba de relaţii profunde, totuşi există în preajma ta oameni binevoitori care chiar vor să te ajute. Important este ca tu să te detaşezi de problemele celorlalţi şi să te bazezi mai mult pe forţele tale. După 17 ale lunii se va ivi o deschidere la banii şi bunurile altora. Asta înseamnă că poţi primi bani sau cadouri substanţiale când te aştepţi mai puţin sau de la cine nu te aştepţi. Capitolul financiar este destul de tensionat, aşa încât evită cheltuielile nefondate şi împrumuturile. La serviciu, activitatea se va desfăşura plăcut, iar colegii te vor susţine din plin.

Sursa horoscop: www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate şi transformare personală al dr. Nicoleta Svârlefus – astrolog şi life coach.