Veste bomba pentru Al Bano si fosta lui sotie, Romina Power. Fiica lor,Ylenia, traieste

Veste-bomba pentru Al Bano si fosta lui sotie, Romina Power. Fata lor, pe care de 17 ani o credeau moarta, a fost gasita in viata. Acum, in varsta de 41 de ani, Ylenia, traieste intr-o manastire ortodoxa din Arizona.

Ylenia Carrisi, fata cea mare a Rominei si Al Bano, renunta la inceputul anilor 90 la colegiul din Londra, ca sa calatoreasca in jurul lumii. A inceput cu America de Sud, dar dupa cateva luni a ajuns in New Orleans, unde i s-a pierdut urma. In ianuarie 1994, cand a fost vazuta ultima oara, avea 23 de ani.

Parintii au facut atunci tot ce era posibil ca sa o gaseasca, vie sau moarta. S-a crezut initial ca tanara s-ar fi aruncat in apele raului Mississippi. O alta ipoteza a fost ca niste traficanti de droguri ar fi rapit-o.

De altfel in 2006, Albano nu mai credea ca fata lui este in viata. Iar in 2009, cand ne-a vizitat tara, dupa ce a acceptat sa fie ambasadorul Bucurestiului, artistul a vorbit despre durerea unui parinte care-si pierde copilul.

Asa ca vestea venita de la politia din New Orleans, ca Ylenia traieste, a picat ca un trasnet. Ylenia, acum in varsta de 41 de ani, se afla intr-o manastire ortodoxa din Phoenix si nu vrea sa se intoarca in viata publica, a declarat seful politie din New Orleans.

Albano Carrissi, cantaret de muzica usoara si Romina Power au divortat dupa 29 de ani de casnicie, sustinand ca disparitia fetei lor i-a instrainat.
 
Sursa: Pro TV