Un taximetrist a murit intr-un accident, in Capitala. Pasagera a fost dusa in stare grava la spital

A fost ultima cursa pentru un taximetrist din Bucuresti, care duminica noapte si-a pierdut viata, dupa ce s-a izbit violent cu masina intr-un copac.

Accidentul s-a petrecut pe Soseaua Vitan-Barzesti, cand barbatul ducea acasa o clienta. Femeia a a avut noroc, a scapat cu viata, dar este in stare grava la spital.

Politistii au doua ipoteze: fie mergea cu viteza prea mare, fie i-a taiat cineva calea si taximetristul a tras brusc de volan ca sa-l evite.

Taximetristul in varsta de 40 de ani tocmai preluase o comanda. O tanara s-a asezat pe bancheta din spate si i-a cerut s-o duca acasa. Pe Soseaua Vitan-Barzesti, pe o portiune in care drumul este despartit de o bordura, masina i-a scapat de sub control.

Soferul n-a mai avut nicio sansa. A izbit copacul chiar pe partea lui. Femeia, aflata pe bancheta din spate, a fost transportata de urgenta la spital. Medicii spun ca este ranita la cap, dar loviturile nu-i pun viata in pericol.

Soferul avea licenta de taximetrist de patru ani si, spun colegii, era un conducator auto experimentat. Politistii trebuie sa stabileasca daca barbatul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, sau cineva i-a taiat intr-adevar calea.

Sursa: Pro TV