Un alt caz de canibalism in E. Chinei. O femeie a fost muscata de buze si nas in plina strada. Video

Chinezii sunt socati dupa ce au vazut la stiri ca s-a petrecut in plina strada, chiar in tara lor. Momentul terifiant a fost surprins de camerele video.

Un alt caz de canibalism a avut loc in estul Chinei, de aceasta data.

Un barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice, Dong, a sarit in fata unei masini ce era condusa de o femeie. Acesta nu s-a oprit aici, ci a inceput sa loveasca parbrizul. Speriata, femeia aflata la volan, Du, a iesit din masina incercand sa fuga din calea acestuia.

Din nefericire, barbatul a doborat-o la pamant si a inceput sa o muste de nas si buze. Victima a fost salvata din mainele agresorului de catre trecatorii ingroziti. Aceasta se afla in stare grava la spital, iar medicii au confirmat ca femeia va avea nevoie de operatii estetice.

Barbatul a fost arestat, insa acest incident vine la doar o luna de la atacul canibalului din Miami. Atunci un barbat care traia pe strazi, Ronald Poppo, a fost atacat de Rudy Eugene, 31 de ani, care i-a devorat chipul. Atacul, surprins de asemenea de camerele de supraveghere, a socat o lume intreaga. Un politist sosit la locul incidentului l-a impuscat pe Eugene, insa acesta nu s-a oprit, fiind nevoit sa traga un al doilea foc ce i-a fost fatal agresorului.

 

 

Sursa: Daily Mail