Ucisa de iubitul cu patru ani mai tanar. Anchetatorii, ingroziti de ce au gasit in casa din Oradea

O crima infioratoare a semanat groaza printre locuitorii unui cartier rezidential din Oradea. O femeie de 42 de ani, expert contabil, a fost gasita fara suflare, injunghiata in zona pieptului.

Emeric Szabo, iubitul ei cu patru ani mai tanar, a fost singurul suspect in acest caz. Vecinii i-au vazut pe cei doi in curte pana tarziu aproape de miezul noptii.

Marti noapte insa, in casa celor doi s-a comis o crima oribila.

Initial, barbatul declarase ca a auzit zgomote in una din camere, unde se afla iubita sa. Cand a mers ca sa vada ce se intampla ar fi fost lovit puternic in cap.

Apoi si-ar fi pierdut cunostinta pret de cateva minute si, cand a ajuns la iubita lui, ar fi gasit-o moarta.

Dar anchetatorii nu l-au crezut, mai ales ca barbatul si-a schimbat declaratiile de cateva ori. Iar pe corpul sau nu se afla nici un semn de violenta.

Cand au descoperit-o pe femeie, pana si anchetatorii s-au ingrozit. Trupul ei era plin de rani.

In casa nu au fost descoperite nici semnele vreunui jaf.

Colegii femeii sunt ingroziti. Victima, expert contabil, avea o slujba bine platita si cuplul isi permitea deseori vacante in strainatate.

Cei doi sarbatorisera de curand si ziua fetitei lor.

Barbatul si-a recunoscut in cele din urma fapta si a fost retinut de politisti. Le-a declarat ca i-a luat viata femeii care-i daruise doi copii pentru ca nu se mai intelegeau.

Partenera i-ar fi reprosat ca suporta singura toate cheltuielile casei.

Emeric Szabo se angajase acum doua luni ca muncitor la o firma de constructii.

Copiii celor doi, o fetita care a terminat clasa I si un baiat de gradinita, au ramas in grija bunicilor din partea mamei.

 

Sursa: Pro TV