Şoc în showbiz! Jennifer Lopez vrea să se mărite cu păpuşelul ei, cu 18 ani mai tânăr


Nu a învăţat prea multe din povestea lui Demi Moore, sau poate Jennifer Lopez a ajuns la concluzia că nişte ani trăiţi alături de un tinerel valorează mai mult decât orice. Vedeta în vârstă de 42 de ani ar plănui o căsătorie cu păpuşelul ei, Casper Smart, 24 de ani.

Se pare că lucrurile merg excelent între cei doi, deşi bărbatul i-ar putea fi fiu interpretei. Iar pentru că fluturaşii sunt atât de intens, vedeta, ani la rând posesoare a celui mai frumos posterior, ar fi decis să-şi unească destinul cu mai tânărul ei partener cât mai repede posibil, imediat după ce va finaliza divorţul de Marc Anthony.

„De îndată ce despărţirea va fi legalizată, Jennifer şi Casper se vor căsători. Ea spune că este primul bărbat care o înţelege cu adevărat şi că el se înţelege minunat cu gemenii Max şi Emme”, a dezvăluit o sursă pentru un tabloid american.

Deşi prietenii au sfătuit-o să nu se grăbească, J-Lo nu se sinchiseşte de ce spun cei din jur. „Mulţi oameni consideră că a făcut o alegere proastă, dar pe măsură ce criticile devin mai intense, ea se arată mai entuziastă în privinţa planurilor pe care le are cu Casper”, a completat sursa citată.

Deocamdată, păpuşelul lui J-Lo culege primele beneficii. Judecat pentru implicare în curse ilegale de maşini, el a fost condamnat doar cu suspendare. Ajută la ceva să fii iubit de vedetă, chiar şi în SUA.