Sexul dauneaza grav libertatii. Vezi ce a patit un barbat dupa o partida de amor

Un barbat din Salaj a fost deranjat aseara de politistii de la Sectia 5 din Timisoara, in timp ce se simtea in al noualea cer in compania unei prostituate de pe Calea Aradului. Cand l-au verificat in baza de date, oamenii legii au constatat ca au de-a face cu un urmarit national.

Barbatul de 35 de ani, a fost condamnat la un an de inchisoare, dupa ce a fost prins conducand o masina fara sa aiba permis de conducere. Sentinta a fost pronuntata in urma cu trei luni de magistratii de la Judecatoria din Baia Mare.

Clipele lui de libertate au luat sfarsit aseara in urma unei partide de amor. Politistii l-au surprins intr-un moment de extaz amoros, in compania unei prostituate de 17 ani. Barbatului i-a disparut zambetul de pe buze in momentul in care politistii l-au dus la sectie pentru verificari.

A ajuns direct in arestul politiei, de unde va fi transferat la Penitenciar pentru ispasirea pedepsei. Nici partenera lui nu nu va scapa cu basma curata dupa aceasta aventura. Ea este cercetata acum pentru prostitutie.

 

Sursa: Pro TV