Secretul scandalos pe care l-a ascuns 15 ani. Cine se afla in spatele imaginii unei mame devotate


Vecinii au fost socati cand au aflat care era adevarata ocupatie a unei femei de 44 de ani, despre care stiau ca este casnica si se ocupa de cresterea celor patru copii.
Timp de 15 ani, din casa ei, situata intr-o suburbie a orasului New York, Anna Gristina a condus un imperiu al prostitutiei, din care a castigat milioane de dolari.

Femeia, miniona, blonda cu ochi verzi si cu un chip prietenos, furniza prostituate pentru o clientela aleasa pe spranceana.

Cateva ore petrecute in compania uneia din „angajatele” Annei costa minimum 1.000 de dolari, insa pretul putea ajunge si la 10.000 de dolari.

Medicii au ramas muti de uimire – exista doar 10 femei in lume ca ea! Afla ce o face atat de speciala

Anna nu isi parasea foarte des proprietatea, aflata intr-o zona rezidentiala din Monroe, dar isi conducea afacerea prin intermediul a trei „asociate”.

Politia a cautat probe impotriva ei timp de cinci ani, iar acum cateva zile a fost arestata preventiv. Cautiunea a fost stabilita la suma de 2 milioane de dolari.

Cand au aflat vestea, vecinii femeii si-au exprimat consternarea. Unul din ei a declarat, sub protectia anonimatului: „O cunosc de 12 ani. Parea cea mai decenta femeie, o mama ca oricare alta. Nu-mi vine sa cred”.

Sursa: Pro TV