S-a uitat pe camera de supraveghere si era sa faca infarct. „Putem sa vad prin ea. Nu era vie”. FOTO

Proprietarul unei cafenele din Scotia era cat pe ce sa ajunga la spital dupa ce s-a uitat peste imaginile inregistrate de camerele de supraveghere ale localului.

Dan Clifford, in varsta de 35 de ani, a vazut fantoma unei femei care s-a plimbat prin cafeneaua inchisa, inainte sa dispara ca si cum nu ar fi fost acolo niciodata.

„Prima data cand am vazut umbra miscandu-se, inima mi-a luat-o razna. Am crezut ca este un hot in magazin. Insa atunci cand am privit cu atentie mi-am dat seama ca nu poate fi vorba despre o persoana vie – putem sa vad direct prin ea”, a povestit acesta.

Iar aparitia ciudata este numai unul dintre fenomenele inexplicabile care s-au intamplat in localul Curuositeaz Vintage Tea Room, din Perth, Scotia.

Mai multi dintre angajati au auzit voci si scaune miscandu-se. Unul dintre ei chiar a fost impins de la spate. Mai mult decat atat, a povestit Dan, mai multi spiritisti s-au oprit si au intrat in cafenea sa vorbeasca cu el, dupa ce au simtit ca era o prezenta ciudata in local, o femeie.

Proprietarul localului i-a contactat pe cei de la Paranormal Investigation Scotland, ca sa investigheze evenimentele paranormale pe care le-a experimentat alaturi de angajatii sai.

 

Sursa: Pro TV