Radu Mazare, cat pe ce sa nu mai vada Marea Neagra. „A fost cea mai crunta experienta din viata mea”


Abia intors dintr-o vacanta din Honduras, Radu Mazare povesteste ca era cat pe ce sa nu mai vada marea noastra. Calauzele au uitat sa-l recupereze din mijlocul salbaticiei.
Din fericire, primarul Constantei a ajuns teafar acasa si s-a oprit direct in club. Imbracat extravagant si bronzat, s-a distrat pana in zori pe ritmuri grecesti.

Chiar daca era extrem de obosit dupa aventura vietii lui, Radu Mazare nu a putut rata o distractie cu prietenii pana dimineata.

Aparitia a fost una soc asa cum ne-a obisnuit. In prima noapte de club pe 2012, edilul Constantei a abordat stilul Indiana Jones: cu palarie, esarfa, pantaloni in carouri verzi si nelipsitul trabuc. E drept insa ca nu s-a ridicat la asteptarile publicului: a preferat sa tina ritmul din picior, de pe canapea.

Vacanta din Honduras nu o va uita prea curand. Curajosul primar s-a trezit in mijlocul junglei din America Centrala.

„A fost cea mai crunta experienta din viata mea. Am fost abandonat in jungla in Honduras, noi am facut rafting pe un rau din Honduras si n-au mai venit sa ne recupereze. A trebuit sa iesim singuri din jungle”, a povestit Mazare.

Din fericire, a reusit sa iasa la liman. Iar vineri seara a uitat si de obosela, dar si de teama, asa ca a facut o scurta demonstratie pe ringul de dans. L-au convins si ritmurile grecesti din boxe.