OZN-uri: Dezvaluiri ale Ministerul Apărării din Marea Britanie

Ministerul Apărării din Marea Britanie a dat publicităţii 6.700 de pagini referitoare la OZN-uri. Documentele desecretizate se întind pe o perioadă de 43 de ani. Conform oficialilor britanici, departamentul însărcinat cu studierea OZN-urilor, DI55, a fost închis în 2009.

Documentele date publicităţii menţionează mii de cazuri în care publicul a reclamat prezenţa obiectelor zburătoare neidentificate pe cerul Marii Britanii, însă în niciunul dintre aceste cazuri ministerul nu a descoperit dovezi care să ateste natura extraterestră a OZN-urilor zărite, scrie descopera.ro.

În 1979, un ofiţer al DI55 afirma că „o planetă insignificantă precum Terra” nu ar fi vizitată de extratereştri „mai des de o dată la 1.000 de ani”, concluzionând că „miile de vizite raportate în ultimul deceniu reprezintă un număr prea mare pentru a fi credibil”.

Un comandant al Royal Air Force a declarat într-un memo secret că a văzut un OZN zburând deasupra avionului său atunci când se afla la o altitudine de 12.000 de metri.

Puteţi găsi AICI documentele făcute publice de guvernul Marii Britanii.