Oana Zavoranu, incoltita. Pepe ii cere daune de 300.000 euro, pentru distrugerea apartamentului

Oana Zavoranu este incoltita din toate partile de fostul sot. La nici o saptamana dupa ce Pepe le-a dat procurorilor de la Crima Organizata inregistrari video cu artista surprinsa in ipostaze indecente, politistii propun ca Oana sa fie pusa sub invinuire.

De aceasta data in scandalul plecarii ei din caminul conjugal. Pepe cere daune de 300.000 de euro, pentru ca i-ar fi distrus apartamentul.

Dupa mai bine de un an de zile de investigatii si audieri, politistii sectiei 10 trag linie in scandalul iscat de plangerea lui Pepe, care o acuza pe fosta consoarta de furtul unor lucruri personale din caminul conjugal, dar si de distrugerea apartamentului din centrul Capitalei.

Anchetatorii propun inceperea urmaririi penale impotriva Oanei Zavoranu.

In plangerea depusa imediat dupa scandal, Pepe sustinea ca i-ar fi disparut obiecte de mobilier si aparate electrocasnice, dar si piesele pe care le-a scris, dar nu apucase sa le lanseze.

De departe cea mai grava acuzatie era legata de disparitia dintr-un seif a 65.000 de euro.

O parte dintre bunurile luate intr-o noapte au fost restituite chiar atunci, iar in declaratiile date in fata anchetatorilor, Oana a pledat nevinovata.

Pepe nu doreste doar punerea sub acuzare a fostei sotii, ci si daune de 300.000 de euro. Pe care le asteapta nu numai din partea divei, ci si a tuturor celor care au ajutat-o intrand in casa lui fara acceptul sau.

Soarta Oanei Zavoranu nu este nici pe departe pecetluita. Procurorii sunt singurii care o pot pune sub acuzare.

Daca vor strange dovezi si o vor trimite in judecata si daca instanta o va gasi vinovata de furt si distrugere, Oana Zavoranu risca pana la 15 ani de inchisoare.

Sursa: Pro TV