Oana Zavoranu, cercetata pentru MITA.E acuzata ca i-ar fi dat 50.000 euro lui Videanu pentru o casa

Oana Zavoranu n-are nici o zi de liniste. Pe langa procesul vrajitoarelor care au inselat-o si conflictul cu fost sot, actrita s-a trezit pe cap cu o noua problema: procurorii anticoruptie o cerceteaza pentru mita.

In 2007, i-ar fi dat 50 de mii de euro primarului Adriean Videanu ca s-o ajute sa obtina o casa. El neaga orice implicare in scandal.

Intr-o rochita de vara, scurta, alba si fara bretele si incaltata in sandale cu paltforme. Asa s-a prezentat Oana Zavoranu in fata procurorilor anticoruptie.

Acestia au aflat ca i-ar fi dat lui Adriean Videanu pe vremea cand era primar general al Capitalei 50 de mii de euro „imbold” ca sa o ajute sa intre in posesia vilei din strada Andrei Muresanu, in care locuieste.

In acelasi dosar fusese audiat cu o saptamana inainte si fostul sot al Oanei, Pepe.

„Am primit o citatie si m-am dus la DNA. Nu ma viza pe mine. Daca ar fi existat vreo legatura intre Oana si primarul de atunci, din 2008, daca i-ar fi dat nu stiu ce spaga, nu stiu despre ce este vorba. oana a vrut aceasta casa si a preluat-o cu drepturi litigioase”, a declarat Pepe la Happy Hour.

Oana Zavoranu a iesit din birourile anchetatorilor doua ore mai tarziu si contrar obiceiului, a fost extrem de retinuta in declaratii.

„Este un denunt facut pe ea ca intr-adevar a savarsit o fapta de coruptie ce priveste si imobilul in care locuieste in acest moment. S-ar fi dat mita unui primar, nu este adevarat, noi am lamurit toate aceste aspecte. Deocamdata nu avem nicio calitate, dosarul se afla in faza actelor premergatoare.”, a declarat avocatul Oanei zavoranu.

Adriean Videanu nu a fost deocamdata audiat. Insa, intr-un comunicat, a precizat ca nu o cunoaste pe Oana Zavoranu, nu s-a intalnit si nu a vorbit niciodata cu ea.

„Primarul General al Capitalei, in timpul mandatului meu, nu dadea repartitii de locuinte. Acestea erau in atributiile primariilor de sector. ”

Dupa ce vor audia toate partile implicate si vor verifica documentele, procurorii vor decide daca vor dispune sau nu inceperea urmarii penale in acest dosar.

 

Sursa: Pro TV