Oana Mizil a recunoscut relatia cu Vanghelie si a dezvaluit ce ii place la primarul sectorului 5


Dupa ce Marian Vanghelie a marturisit pentru Stirile ProTV ca traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de deputata Oana Mizil, a venit randul colegei din PSD sa vorbeasca despre relatia cu edilul de la Sectorul 5.
Intr-un post pe blogul ei, intitulat „Nimic altceva decat o ‘intamplare’ fireasca si minunata”, Oana Niculescu-Mizil se destainuie: „Da, este adevarat, Marian Vanghelie si cu mine alcatuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc si nu ne este rusine sa o recunoastem, chiar daca relatia noastra a fost si va ramane una discreta”.

Ea explica si de ce a negat la un moment dat ca este impreuna cu Vanghelie: „Asa mi s-a parut firesc, in acel moment, sa il las primul pe el sa isi asume aceasta relatie, barbateste”.

Poveste de dragoste surprinzatoare in PSD: Marian Vanghelie si Oana Mizil. Ea e casatorita

„Barbatia, onestitatea, ambitia si faptul ca isi asuma faptele si opiniile fara a da inapoi. Dar, mai ales, imi place la Marian tandretea cu care ma inconjoara si pe care nu o banuiam la prima vedere. Este un om inteligent si un barbat de incredere”, mai scrie Oana Niculescu-Mizil.

Potrivit deputatului social-democrat, atat ea, cat si Marian Vanghelie s-au separat de sotii lor si sunt in relatii foarte bune cu ei.

Sursa: Pro Tv