O scrisoare pierduta! FRF a ASCUNS fragmente din comunicatul FIFA! Care este mesajul REAL in cel mai mare scandal din fotbalul romanesc:

FRF a publicat ieri pe site-ul oficial doar pasaje din comunicatul primit de la FIFA. Oficialii Universitatii Craiova vor depune in aceasta dimineata la DNA scrisoarea trimisa de FIFA catre FRF.

Site-ul editie.ro publica astazi scrisoarea trimisa de FIFA Federatiei Romane de Fotbal. Fata de ceea ce era postat ieri pe frf.ro, in comunicat apare si fragmentul referitor la cazul Universitatii Craiova.

In adresa, oficialul FIFA ii transmite lui Mircea Sandu ca „obiectul arbitrajului depinde nu numai de obligatiile prevazute in Statutul FIFA, ci si de prevederile legislatiei nationale din Romania. In cazul in care legislatia din Romania interzice in mod obligatoriu arbitrajul pentru anumite litigii, FRF nu poate impune membrilor sai recurgerea la o procedura de arbitraj.”

Atasam mai jos comunicatul postat pe www.editie.ro:

„In concluzie, FIFA nu a somat SUB nicio forma FRF ca va fi sanctionata drastic daca va repune in drepturi FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, asa cum sustinea sus si tare, ieri, Mircea Sandu, ba din contra, a atras atentia FRF ca legislatia nationala este prioritara inclusiv Statutului FIFA! Iar prin decizia Curtii de Apel din 10 iulie 2012, s-a decis, fara tagada, ca obligatia impusa FRF catre cluburi, inclusiv Universitatii Craiova in cazul Piturca, ce a stat la baza excluderii, de a se adresa OBLIGATORIU la TAS, este nelegala si neconstitutionala!”, scrie editie.ro, publicatia patronata de Adrian Mititelu.

ProSport anunta ca oficialii Universitatii Craiova vor depune in aceasta dimineata la DNA scrisoarea trimisa de FIFA catre FRF. De asemenea, avocatii clubului oltean vor face si o plangere, pentru ca Mircea Sandu a ascuns pasajul referitor la situatia Universitatii Craiova.