O femeie din Suceava si-a riscat viata pentru a-si salva averea dintr-un incendiu devastator

Un incendiu violent a mistuit averea unei familii din judetul Suceava, in doar cateva ore. Locuinta s-a transformat intr-un munte de flacari si a fost distrusa aproape in totalitate.

Proprietarul si sotia lui erau in casa si au avut mare noroc ca n-au ars de vii. Femeia n-a putut insa sa renunte la tot si s-a ales cu arsuri.

Incendiul a izbucnit in toiul noptii. Proprietarii dormeau si n-au simtit mirosul intepator, de fum. S-au trezit abia cand au auzit strigatele vecinilor si au iesit speriati din casa. La cateva secunde, s-a dezlantzuit infernul. Flacari uriase au impanzit intreaga constructie, nimicind-o cu violenta.

In haosul general, proprietara s-a intors in locuinta, sa recupereze cateva lucruri, dar s-a ales cu arsuri si a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Oamenii aveau si un garaj plin de cherestea, dar si o sura cu fan uscat. Asa ca focul s-a extins rapid, si a cuprins si anexa vecinilor.

Casa de unde a pornit incendiul a fost mistuita aproape in intregime.

Proprietara locuintei are arsuri de gradele 1 si 2 pe corp, iar medicii de la ambulanta au transportat-o la spital, in Suceava. Ranile nu ii pun insa viata in pericol, spun medicii.

In timp ce femeia primea ingrijiri, sapte echipaje de la ISU, voluntarii din sat, dar si localnicii s-au chinuit sa stinga incendiul. Iar misiunea a fost extrem de dificila. Mai ales ca in zona nu exista surse de apa si autospecialele au fost alimentate de la kilometri distanta. Abia dupa cateva ore, au reusit sa lichideze toate focarele. Astazi, pompierii vor incerca sa afle cauza dezastrului si sa stabileasca valoarea pagubelor.

 

Sursa: Mediafax