Nu va uita niciodata ce i s-a intamplat in toaleta unui fast-food. Cosmarul unei fetite de 11 ani

O fetita de 11 ani nu va mai calca niciodata intr-un McDonald’s, dupa intamplarea de groaza prin care a trecut in toaleta fast-food-ului.

Fata a fost violata de membrii unei bande de cartier in toaleta unui McDonald’s din Londra. Aceeasi indivizi au agresat-o sexual de mai multe ori, in diferite locuri din oras.

De fiecare data, fata a fost batuta cu salbaticie de membrii bandei, care au amenintat-o cu moartea in cazul in care ar fi indraznit sa spuna cuiva ce i s-a intamplat.

Cand e momentul sa discuti despre sex cu micutul tau. Ce trebuie sa stie despre acest subiect

Prima data, fata a fost atacata intr-un parc de banda care era condusa de un adolescent de 13 ani. A mai fost violata intr-o casa din estul Londrei, iar ultima data a fost inconjurata de trei indivizi in toaleta fast-food-ului si abuzata din nou.

Copila a fost urmarita pana la fast-food de opt indivizi, ar numai trei dintre ei au navalit peste ea in toaleta. Nicio persoana care se afla la ora respectiva in fast-food nu a realizat ce se intampla.

Intr-un final, fetita a fost convinsa de un var sa mearga la politie, iar membrii bandei au fost retinuti. O parte din ei sunt cercetati in stare de libertate.

Sursa: Daily Mail