Nu o sa ghicesti niciodata ce a gasit un tanar dupa ce mama lui l-a obligat sa-si curete camera

De azi exista un motiv bun si intemeiat sa-ti asculti mama atunci cand iti spune sa-ti faci ordine in camera. Niciodata nu stii ce poti gasi pierdut printre lucruri.

Dupa ce mama lui i-a ordonat sa isi curete odata camera, Ryan Kitching, un adolescent de 19 ani din Midlothian, Scotia, a gasit 12 bilete vechi de loterie, pe care nu le verificase. Nu mica i-a fost mirarea dupa ce s-a uitat printre ele si si-a dat seama ca a castigat nu mai putin de 52.981 de lire sterline, adica aproximativ 83.900 de dolari. Asta da noroc!

„Mama ma batea la cap de saptamani intregi sa-mi fac curat in camera, asa ca am inceput sa curat si am gasit aceste bilete vechi”, a spus baiatul pentruThe Telegraph. Adolescentul a marturisit ca era cat pe ce sa le arunce, insa a avut un sentiment ca ar trebui mai intai sa le verifice. A facut-o si a descoperit ca era mai bogat cu peste 50.000 de lire de aproape o luna, fara sa stie.

Libertatea excesiva creeaza monstri. Cum le FORTEAZA baietii britanici pe fete sa faca sex. Studiu cutremurator

Ryan Kitching

„Nu am cuvinte – a fost de departe cea mai fericita zi din viata mea. Data viitoare cand imi mai spune sa-mi fac curat in camera nu va mai trebui sa repete si a doua oara”, s-a amuzat adolescentul.

Tatal lui i-a sugerat subtil ca, daca tot a castigat banii, ar trebui sa isi cumpere o casa si sa se mute din caminul parintesc. Insa adolescentul are alte planuri: vrea sa ii cumpere fratelui sau mai mic, Sean, in varsta de 16 ani, o masina si sa le faca parintilor cadou o vacanta.

Ryan Kitching

Premiul vine drept consolare dupa ce Ryan a fost parasit de iubita: „Acum macar o sa ma pot rasfata”, a spus acesta pentru The Mirror.