Noi marturii despre comportamentul politistului criminal. Cum isi teroriza nevasta si copilul

Sotul casierei ucise in atacul politistului Gheorghe Vladan spune ca autorul macelului isi teroriza nevasta in ultima perioada si ca venea adesea la coafor pentru a o ameninta.

Casiera ii relata sotului problemele pe care i le facea politistul Florinei Vladan.

O data le-a stricat butucul de la usa apartamentului, astfel ca Florina Vladan si copilul sau, in varsta de 21 de ani, au ramas pe afara. Altadata, politistul a venit la coafor spunand ca se va dezbraca pentru a le speria clientii.

Politistul a facut mai multe reclamatii la societatea comerciala Igiena Bucuresti, care administra salonul. Florina Vladan a intentat divort in 20 decembrie 2011, primul termen fiind stabilit pentru miercuri, 7 martie.

O frizerita din coafor, unde a avut loc atacul armat, a relatat ca prima persoana impuscata de Gheorghe Vladan a fost casiera, care a fost nimerita in cap, apoi sotia agentului, dupa care a tras in restul persoanelor din unitate. Salonul de coafura apartine societatii comerciale Igiena Bucuresti, fiind o unitate de stat. Agentul de politie Gheorghe Vladan, sofer in cadrul Policlinicii Ministerului Administratiei si Internelor, si-a ucis sotia din gelozie, in atacul sau cazand si victime colaterale.

 

Sursa: Mediafax