Nimic nu poate fi mai umilitor decat mesajul postat pe internet de o vedeta pentru sotul ei

Scriitoarea si actrita Karrine Steffans pare sa se fi saturat de mariajul actual si a tinut sa-si anunte si sotul, insa nu intr-un mod mai personal, ci pe Twitter, unde si-a postat toate nemultumirile.

Ceea ce vedeta a scris pe pagina personala de pe Twitter este de-a dreptul umilitor pentru sotul acesteia.

“Uneori, intr-o relatie, placerea e numai a lor”, isi incepe Karrine mesajul.

Nu ma completezi in niciun fel. M-am saturat sa fiu eu cea care te ridica. Nu suntem egali. Meriti pe cineva mediocru langa tine. M-am saturat sa ma prefac ca mediocritatea ta e ok pentru mine. M-am saturat sa ma prefac ca nu esti o povara pentru mine, ca nu merit un barbat puternic, care sa ma conduca. M-am saturat sa ma prefac ca penisul tau nu este cel mai mic pe care l-am vazut in viata mea. Pentru ca este. M-am saturat sa ma prefac ca sexul cu tine e perfect si sa gem atunci cand nu simt nimic. M-am saturat sa ma gandesc la altul atunci cand ma culc cu tine pentru a avea un orgasm. E mai bun decat tine… M-am saturat sa ma prefac ca nu esti una dintre cele trei mari greseli ale vietii mele”, scrie actrita pe Twitter.

Dupa un asemenea mesaj, cu siguranta barbatul a inteles mesajul si isi va cauta fericirea in alta parte, desi casnicia cu vedeta nu este decat de cateva luni.