MUTILATA DE CHIRURG. Cum arata aceasta femeie dupa operatia de marire de sani

O femeie de afaceri din Marea Britanie a actionat in judecata un medic chirurg dupa ce, spune aceasta, a ramas cu traume psihologice in urma operatiei de augumentare a sanilor.

Andrea Scott, in varsta de 34 de ani, avea o cariera infloritaore, ca director al unei companii. Si viata sentimentala ii era implinita: tanara avea o relatie de mai multi ani.

Toate acestea s-au destramat din cauza unui autoproclamat chirurg estetician – despre care autoritatile spun acum ca nu avea „calificarile necesare sa faca astfel de proceduri”. Viata profesionala si cea intima i-au fost afectate de rezultatele dezastruoase ale interventiei chirugicale, care i-a daramat increderea in sine, a declarat femeia.

Andrea Scott

Andreea isi operase sanii si inainte de aceasta interventie, insa dupa o liposuctie si un bypass, forma acestora s-a modificat, iar tanara a considerat ca este timpul pentru o noua nterventie.

Asa ca a luat legatura cu doctoral Ashish Dutta. La cinci saptamani dupa interventia chirurgicala, cusaturile s-au deschis, implantul a inceput sa se scurga la propriu din sanii tinerei, iar ranile s-au infectat.

Judecatorii nu au dat inca un verdict in acest caz.

Sursa: Daily Mail