Monica Gabor vrea sa o ia pe Irina in America


Revenita de curand in tara pentru a petrece Ziua Mamei alaturi de Irina, fiica ei, Monica Gabor a facut dezvaluiri incendiare legate de fostul sot, Irinel, dar si despre faptul ca vrea sa o ia pe fetita cu ea in America.

Monica Gabor a revenit zilele trecute din America, acolo unde locuieste cu iubitul ei multimiliardarul chinez botezat de presa Mr. Pink ..

Tensiunile dintre fotomodel si Irinel Columbeanu sunt departe de a se fi stins. Declaratiile incendiare continua si de o parte si de alta.

Monica sustine ca fostul ei sot se poarta „odios” cu ea si ca o impiedica sa isi vada fetita. De cealalta parte, Irinel continua sa spuna ca este o mama denaturata, care nu are grija de propriul copil.

Vedeta nu stie daca va putea sa o vada pe Irina de 8 Martie, din moment ce ziua pica joia, iar ea are dreptul sa o vada legal doar in weekend-uri.

Modelul a declarat ca isi doreste foarte mult sa o ia pe Irina cu ea in America, de indata ce va putea ajunge la o „intelegere amiabila” cu fostul sot sau va obtine custodia legala a fetitei.