Mihaela Radulescu, audiata la Parchet

In aceasta perioada, vedeta de televiziune Mihaela Radulescu este supusa audierilor in fata Parchetului General, intr-un dosar in care sunt implicati o serie de inalti demnitari din Romania.

Numele divei este legat de acest caz prin prisma faptului ca, in calitate de fosta sotie a omului de afaceri Elan Schwartzenberg, facea parte din cercul de cunostinte ale afaceristului.

Mihaela Radulescu este audiata in dosarul in care sunt implicati fostul sef ANAF, Sorin Blejnar, si fostul ei sot, Elan Schwartzenberg.

In luna mai, Sorin Blejnar si Elan Schwartzenberg au fost audiati de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in legatura cu disparitia fostului sef de cabinet al lui Blejnar, Codrut Marta

Codrut Marta, care este dat disparut de cateva luni, este invinuit intr-un dosar de evaziune fiscala. Astfel, potrivit acuzatiilor, Marta a retras zeci de milioane de euro, provenite din rambursarile de TVA, din Romania si le-a scos din tara prin intermediul unor persoane importante, printre care a fost nominalizat si fostul sot al Mihaelei Radulescu.

Sursa: Vedeta.Ro