„Mi-a spus ca sunt muza lui”. Cum a vrut un barbat sa recreeze scena intima din Titanic la el acasa

A fost vrajit de frumusetea ei si a vrut sa o deseneze. Insa ceea ce a urmat, pare desprins dintr-un film, mai ales ca s-a ajuns ca acest caz sa fie rezolvat in instanta.

Este vorba despre Beata Lipska, un fotomodel de  29 de ani, care noaptea lucra intr-un club exclusivist din Londra. Intr-o seara, aceasta a acceptat sa mearga in apartamentul unui coleg, Edflar Mendes, in varsta de 26 de ani, care a invitat-o sa ii arate lucrarile sale.

model

Imediat ce au ajuns in apartament, tanarul i-a spus ca este foarte frumoasa si i-a propus sa fie modelul lui pentru o noua lucrare. A invitat-o sa se aseze pe pat si a inceput sa o picteze spunand ca „momentul recreeaza scena din filmul Titanic, atunci cand Leonardo di Caprio o desena pe Kate Winslet”.

Kate Winslet

Nemultumit de lucrare, Mendes a refuzat sa o arate tinerei, iar cand aceasta i-a furat-o din mana, barbatul a trantit-o pe pat.

acuzat

M-a tinut prizoniera in pat si mi-a spus ca nimeni nu ma va mai vedea de acum inainte. Tot repeta ca sunt muza lui„, a povestit fotomodelul in sala de tribunal.

model

Din fericire, un vecin a auzit cearta dintre cei doi si a sunat la politie. Tanarul este acum judecat pentru asalt si privare de libertate.

Sursa: Daily Mail