“Marturia ta e demna de un Oscar”. O propozitie spusa prietenilor a trimis-o 23 de ani dupa gratii

Julie Dixon, in varsta de 43 de ani, are o imaginatia atat de bogata si se pricepe atat de bine la mintit incat a fost la un pas de-a scapa nepedepsita, dupa ce si-a inchis logodnicul intr-un dulap si i-a dat foc.

Imediat dupa ce a provocat incendiul, Julie a sunat la politie si a declarat ca doi hoti au intrat in casa si le-au dat foc. Au existat insa mici inexactitudini si femeia a fost retinuta.

Ajunsa in fata judecatorului, suspecta si-a schimbat radical declaratia. Ea a marturisit ca logodnicul ei s-ar fi sinucis. Mai exact, ar fi fost o sinucidere asistata.

Judecatorul, care initial a crezut povestea, a spus ca in intreaga sa cariera nu a cunoscut o persoana cu o imaginatie atat de bogata si de mincinoasa.

“Prestatia ei in fata noastra a fost demna de un Oscar. Atat de convingatoare mi s-a parut”, a declarat judecatorul.

Femeia a fost condamnata la 23 de ani de inchisoare.

“Crima comisa de ea a fost pusa la cale in detaliu, totul a fost premeditat”, a mai precizat judecatorul.

Se pare ca Julie si logodnicul ei aveau o afacere impreuna, iar pentru a-l impiedica pe barbat sa descopere datoriile mari in care ajunsesera cu firma din cauza deciziilor proaste luate de ea, a decis sa-l omoare.

Ce a dat-o de gol pe femeie a fost marturisirea pe care ea le-a facut-o unor prieteni cu ceva vreme in urma. Ea le-a spus ca nu este fericita cu logodnicul ei si ca intentioneaza sa-si traiasca restul vietii fara el.