O mama i-a scos ochii propriului fiu cu o lingura in cadrul unui ritual satanic

O femeie din Mexic a fost arestata sub acuzatia ca i-ar fi scos ochii fiului ei cu o lingura, totul facand parte dintr-un ritual satanic.

Baiatul torturat, Fernando, a fost transportat de urgenta la spital cu un elicopiter, in timp ce mama sa impreuna cu alti sase membri ai familiei, printre care tatal si bunicii lui, au fost arestati.

Cei sapte suspecti credeau ca saptamana viitoare lumea avea sa se sfarseasca si erau convinsi ca singura solutie pentru a stopa cutremurul care avea sa distruga omenirea era sa il ucida pe baiat.

Politistii au fost informati de chinurile lui Fernando de catre vecini, care au fost alertati de tipetele copilului si ale unchiului sau, Jesus, care iesise in strada pentru a cere ajutor.

Erau extrem de obsedati de religie. Spuneau mereu ca diavolul este aproape si ca lumea se va sfarsi„, a povestit un vecin.

Ofiterii de politie sustin ca i-au surprins pe suspecti in timp ce vorbeau intr-o limba necunoscuta si ca Maria del Carmen Rios Garcia, mama copilului, a fost cea care i-a scos ochii propriului fiu, cu o lingura.

Sursa: The Sun