LOVITURA la care Reghe nu se astepta! Gigi i-a dat de gol planul, jucatorul preferat al antrenorului are o misiune imposibila! Liderul cerut pe teren:

 

Florin Costea a reusit 2 goluri in cele 3 meciuri amicale ale Stelei si deja l-a cucerit pe patronul Stelei. Si Reghecampf i-a dat incredere in ciuda faptului ca jucatorul a spus ca ar vrea sa plece de la Steaua.

„Mie imi place Florin Costea. Ma bucur ca si-a revenit. E baiat de caracter, Mihai…. lasa-l pe Mihai. Eu ma bucur pentru Florin. Dar stiti ceva, mi-a zis Reghe ca Tibi Balan o sa fie numarul 1 la mijloc. Am vorbit cu el si mi-a zis ca si-a revenit, ca e bine si ca o sa fie decisiv anul asta care vine”, a spus Becali la Sport.ro

Fl Costea mai are insa de tras pentru a-i convinge pe fanii Stelei. Si mai grea e situatia lui Tibi Balan – „pariul” antrenorului pentru sezonul viitor nu le inspira incredere fanilor din Ghencea! Doar aproape 13% dintre acestia considera ca el ar merita tricoul cu numarul 10!

Idolul tribunelor ramane Raul Rusescu. Golgeterul din sezonul trecut cu 13 reusite este vazut ca varianta ideala pentru a fi adevaratul numar 10 de pe teren pentru Steaua!

 

Sursa: Sport.ro