Jandarm, găsit de soţie într-o baltă de sânge. Bărbatul şi-a provocat tăieturi în zona genitală


Un jandarm, angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vrancea, a ajuns la spital după ce şi-a provocat mai multe tăieturi în zona organului genital, el fiind găsit de către soţia sa în baia locuinţei, într-o baltă de sânge.
Jandarmul are 41 de ani, iar marţi a fost găsit în baia apartamentului, de către soţia sa, având tăieturi în zona organului genital şi la antebraţ, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă din Focşani.

„Pacientul a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe, având o plagă tăiată peniană şi la antebraţ, prin automutilare. A primit îngrijiri medicale şi billet de trimite la spitalul de psihiatrie, acolo unde se află acum”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Focşani, Alina Pelin.

În momentul producerii incidentului, jandarmul se afla în afara orelor de serviciu. Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vrancea, conducerea instituţiei s-a autosesizat în acest caz şi a decis să-i ridice arma din dotare.

De asemenea, jandarmul va fi supus unor evaluări psihologice, iar până când vor apărea primele rezultate ale anchetei bărbatul este suspendat din serviciu.

Sursa: Realitatea.Net