Isi pune in pericol CARIERA pentru o decizie luata cu inima! Piturca sigur nu vrea sa auda ce i-a spus Goian antrenorului de la Rangers:

Goian nu va avea un viitor stralucit la nationala, avand in vedere pretentiile selectionerului!

Impresarul Florin Manea a declarat pentru Daily Record, ca fundasul Dorin Goian va ramane la Glasgow Rangers, indiferent in ce liga va juca echipa scotiana, informeaza site-ul tuttomercatoweb.com.

„I-am spus managerului Ally McCosit si proprietarului Charles Green ca Dorin Goian va ramane la echipa. Vom mai avea si alte discuţii dupa ce vom şti exact in ce liga va evolua Glasgow Rangers. Dar le-am comunicat ca Goian vrea sa ramana la Glasgow Rangers si sa ajute clubul sa revin la un nivel inalt”, a spus Manea.

Clubul Glasgow Rangers a fost exclus din prima liga scotiana, din motive financiare, in urma votului exprimat, la 4 iulie, de gruparile din Scottish Premier League.

Clubul Glasgow Rangers, aflat în faliment, nu figura in calendarul campionatului Scotiei, ediţia 2012-2013. Fiscul britanic se afla într-un litigiu cu clubul scotian pentru recuperarea sumei de aproape 75 de milioane de lire sterline (93,5 milioane de euro) si a respins un plan de rambursare partiala a datoriilor, elaborat de consortiul de firme detinut de omul de afaceri Charles Green.

 

Sursa: Sport.Ro