O fosta profesoara a incercat sa jefuiasca o casa de schimb valutar si a ranit o angajata

Procurorii incearca sa afle ce-a fost in mintea unei profesoare de geografie din Oradea, care a incercat sa jefuiasca o casa de schimb valutar, inarmata cu un cutit.

N-a apucat sa plece cu banii, dar a ranit o angajata si a fost imobilizata de cativa trecatori.

Este posibil ca femeia sa fi avut datorii mari, pentru ca fusese operata recent si-n plus nu mai lucra nicaieri, asa ca nu avea un venit stabil. In urma cu putin timp, ea a fost arestata.

Femeia de 55 de ani a pandit-o pe angajata casei de schimb cand a iesit in strada sa afiseze pe un panou cursurile zilei si s-a strecurat inauntru.

A si reusit sa puna mana pe un teanc de bancnote, adica 1.700 de lei. Dar in secunda urmatoare s-a intors angajata si a inceput lupta intre cele doua, lupta surprinsa si de camerele de supraveghere.

Din fericire, au intervenit cativa trecatori, care au imobilizat-o pe agresoare. Casiera, in varsta de 28 de ani, a scapat doar cu o usoara taietura.

Femeia le-a spus politistilor ca este diabetica si se simte rau, asa ca a fost dusa la spital. La camera de garda, asistentele au avut un soc atunci cand au aflat ca respectabila doamna, care le era pacienta, a vrut sa jefuiasca o casa de schimb.

Femeia, divortata si mama unei fete majore, a fost profesoara de geografie pana acum opt ani, cand a iesit din invatamant si s-a mutat la Bucuresti.

Aici, dupa cum le-a spus parintilor, ar fi lucrat la o florarie. Apoi, de cateva saptamani, a revenit in orasul natal.

Nu-i exclus ca femeia sa nu mai fi avut bani pentru medicamente si paine si sa fi comis jaful din disperare.

Femeia va fi cercetata pentru talharie si poate fi condamnata la 15 ani de inchisoare.

Sursa: Pro TV